ev-an.jpg
Smart Life

Στο Bite Club με κάθε μπουκιά κερδίζεις!

Το νέο site και το καινούργιο app των everest κάνουν τη ζωή ευκολότερη
114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γνώρισε το Bite Club, το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης των everest και πάρε τον καφέ σου δώρο

Τις Δευτέρες το μόνο πράγμα που μπορεί να μου φτιάξει τη διάθεση είναι ένα καυτό, λαχταριστό sandwich. Έτσι, όλα τα δευτεριάτικα μεσημέρια έχω μια μικρή ιεροτελεστία: πετάγομαι στα everest και φτιάχνω το zesto sandwich της επιλογής μου, παραγεμίζοντας το με άλλα υλικά κάθε φορά (βαριέμαι λίγο εύκολα). Μετά από μερικές δαγκωνιές, η υπόλοιπη μέρα περνάει σχετικά αναίμακτα. Εκείνη τη Δευτέρα, όμως, που ανακάλυψα το Bite Club ήταν –για πρώτη φορά στα χρονικά- μια καθ’ όλα τέλεια μέρα.

Το Bite Club, το νέο πρόγραμμα πιστότητας και επιβράβευσης των everest σε βγάζει κερδισμένο με κάθε μπουκιά και λειτουργεί κάπως έτσι: για κάθε ευρώ αγορών κερδίζεις και από 1 πόντο (ή αλλιώς 1 bite). Για παράδειγμα, εγώ στα €3 που έδωσα για το zesto μου sandwich πήρα 3 bites. Όταν οι δαγκωνιές (bites) μαζευτούν μπορείς να τις εξαργυρώσεις. Κι εδώ είναι το ωραίο… Μη φανταστείς ότι χρειάζεσαι καμιά εκατοσταριά πόντους για να φτάσεις στην επιβράβευση. Όχι! Στα everest μόλις 10 πόντοι είναι αρκετοί για να κερδίσεις! Όταν, λοιπόν, μαζέψεις 10 πόντους κερδίζεις μια δωροεπιταγή €1, την οποία μπορείς να εξαργυρώσεις σε όποιο προϊόν everest επιθυμείς ή να την ανταλλάξεις με μια συμμετοχή σε ένα online παιχνίδι, όπου έχεις πιθανότητες να κερδίσεις στιγμιαία κάποιο από τα μεγάλα δώρα του μήνα (όπως ηλεκτρονικές συσκευές, ταξίδια, κ.α.).

Για να γίνεις μέλος στο Bite Club, δεν έχεις παρά να μπεις στο site ή στο app του everest. Εδώ, καταχωρώντας τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου γίνεσαι αυτόματα μέλος. Ο αριθμός του κινητού σου είναι και ο αριθμός μέλους σου, οπότε δηλώνοντάς τον με κάθε αγορά από τα καταστήματα ή από το app ή από το site, μαζεύεις αυτόματα 1 πόντο για κάθε ευρώ που ξοδεύεις. Το καλύτερο; Με την εγγραφή σου στο Bite Club παίρνεις αμέσως ένα κουπόνι για δωρεάν καφέ το οποίο μπορείς να εξαργυρώσεις στα καταστήματα everest ή online. Η προσφορά ισχύει μέχρι και την 31/12/2019.

untitled3.jpg

Με την εγγραφή σου στο Bite Club παίρνεις αμέσως ένα κουπόνι για δωρεάν καφέ

untitled3.jpg

Με την εγγραφή σου στο Bite Club παίρνεις αμέσως ένα κουπόνι για δωρεάν καφέ

Το νέο site και app των everest

Υπάρχουν στιγμές που βαριέσαι να πας μέχρι το κατάστημα ακόμα κι αν αυτό βρίσκεται κάτω από το σπίτι σου. Για αυτές τις στιγμές έχουμε σύμμαχο το νέο site και app (διαθέσιμο σε App Store και Google Play) των everest που κάνει την πλοήγησή μας ακόμα πιο εύκολη και… λαχταριστή! Με ένα απλό scroll μπορείς να χαζέψεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα, να δεις τις νέες δημιουργίες των everest, να υπολογίσεις το κόστος τους, να επιλέξεις τον τρόπο και την ώρα παραλαβής της παραγγελίας σου (είτε μέσω της υπηρεσίας delivery, είτε μέσω take away από το κατάστημα της επιλογή σου), με δυο λόγια να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη!

Δειτε περισσοτερα