Smart Life

5 σημάδια που δείχνουν ότι ο διπλανός σου μπορεί να είναι serial shopper

Ζουν ανάμεσά μας και θερίζουν

regina.jpg
Ρεγγίνα Φιλόγλου
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
screen_shot_2019-11-21_at_09.29.05-min.png

Black Friday στα Media Markt: Η viral καμπάνια των Serial Shoppers και η αποκάλυψη του ταξιτζή για να «θερίσουμε» τις πολλές προσφορές.

Έχουμε ακούσει και έχουμε δει την ίδια ιστορία να ξεδιπλώνεται πάρα πολλές φορές. Άτομα με μία φυσιολογική ζωή, που σηκώνονται το πρωί να πάνε στην δουλειά τους, σταματούν όταν το φανάρι είναι κόκκινο, λένε "καλημέρα" στον γείτονα και ξαφνικά αποκαλύπτονται ως αδίστακτοι serial shoppers με κανέναν ενδοιασμό να τα θερίσουν όλα στον διάβα τους.
Ειδικά σε κρίσιμες εποχές όπως την συγκεκριμένη, που το Black Friday ήδη έχει γεμίσει με εκπτώσεις την αγορά, το φαινόμενο των serial shoppers φαίνεται να εντείνεται σε ραγδαίους ρυθμούς και κανένας δεν είναι ασφαλής! Για την ασφάλεια της πόλης (και για να μείνει τίποτα στα ράφια και για εμάς τους υπόλοιπους που θέλουμε να κάνουμε ψώνια) μία ατρόμητη δημοσιογράφος βγήκε στους δρόμους και ρώτησε καθημερινούς ανθρώπους να της εκμυστηρευτούν όλα όσα οι ίδιοι έχουν δει και έχουν ακούσει για τους serial shoppers εκεί έξω. Την προσοχή σας!


1. Όλοι προειδοποιούσαν πως με την πρώτη ευκαιρία θα παρατήσουν όποια δραστηριότητα και αν έκαναν και θα τρέξουν με μανιώδη ταχύτητα προς την κατεύθυνση των Black Friday εκπτώσεων, με σκοπό να τα θερίσουν όλα. Συγκεκριμένα οι λέξεις "θερίζω" και "όλα" φάνηκαν να βρίσκονται στο λεξιλόγιο όλων των serial shoppers ανεξαιρέτως. Ίσως πρόκειται για κάποιο σύνθημα έτσι ώστε να αναγνωρίζονται μεταξύ τους;

 

 


2. Σύμφωνα με την παρακάτω μαρτυρία μοντέλου (και ηθοποιού και ινφλουένσερ), ο κύριος Γιώργος που ήταν απόλυτα φυσιολογικός και την κοιτούσε μονίμως στα μάτια, ξαφνικά άρχισε να την κοιτάει στην τσάντα και να αναρωτιέται πόσο μεγάλη είναι η χωρητικότητα της. Ύποπτη ήταν επίσης και η ξαφνική αλλαγή στο Wi Fi του. Το μυστήριο μεγαλώνει.

SERIAL SHOPPERS - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ


3. Ο κύριος Γεράσιμος, αγρότης, δηλώνει χαρακτηριστικά πως ο serial shopper του χωριού ξαφνικά σταμάτησε να φοράει εμπριμέ πουκάμισα και το γύρισε σε μαύρα, ενώ τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν αντικατέστησε τον ελληνικό καφέ με καπουτσίνο με στέβια. Ο φόβος για "θερισμό" στο χωριό είναι τεράστιος. Συμβουλεύουμε να κλείσουν τα σχολεία και τα παιδιά να προστατευτούν μέχρι να τελειώσει το Black Friday.

SERIAL SHOPPERS - ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΓΡΟΤΗ


4. Οι ινφλουένσερς αυτού του τόπου άρχισαν και εκείνοι να παρατηρούν πως κάτι δεν πάει καλά και μάλιστα μερικοί από αυτούς έλαβαν απειλητικά μηνύματα από τους serial shoppers στο σπίτι τους! Μα δεν υπάρχει κανένας ηθικός φραγμός πια;!

 

 


5. Τελικά η αποκάλυψη έγινε από έναν ταξιτζή-παντογνώστη που φαίνεται να γνωρίζει τα πάντα για τους serial shoppers και πού βρίσκεται η φωλιά τους. Σεβασμός.

 

SERIAL SHOPPERS - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


Για τη δημιουργία των serial shoppers ευθύνεται λοιπόν το Media Markt και οι αμέτρητες προσφορές που μάς φέρνει για την Black Friday, η οποία εδώ κρατάει μία ολόκληρη εβδομάδα. Σύμφωνα με τον ταξιτζή, εκείνες τις μέρες μετακινεί όλο και περισσότερους serial shoppers στα καταστήματα του Media Markt και «όλοι τα θέλουν όλα», όλοι είναι έτοιμοι να τα θερίσουν όλα. Μήπως είσαι και εσύ ανάμεσα τους;! Μήπως κόλλησες το μικρόβιο του serial shopper;

 


Επειδή οι μέρες είναι δύσκολες και οι εκπτώσεις τεράστιες, θα συμβουλεύαμε προσοχή! Μπορείς να μείνεις στο σπίτι με το e shop του Media Markt μονίμως ανοιχτό έτσι ώστε να μην χάσεις καμία προσφορά. Ή μπορείς απλώς να κατασκηνώσεις στο κατάστημα και να αρνηθείς να φύγεις μέχρι να τελειώσει η εβδομάδα Black Friday. Οι serial shoppers στο τελευταίο στάδιο της μανίας έχουν ήδη κάνει λίστες με όλα όσα θέλουν να κάνουν δικά τους (Laptop, Tablet, Computing, Smartphones & Smartliving, Hobby & Φωτογραφία, Gaming, οικιακές συσκευές, είδη σπιτιού & μικροσυσκευές, προσωπική φροντίδα και παιδί, κλιματισμός & θέρμανση, αξεσουάρ και δεν συμμαζεύεται) και έχουν εξαφανιστεί φωνάζοντας πως θα τα θερίσουν όλα.

 

Δεν τους αδικούμε είναι η αλήθεια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ