Smart Life

Τι σας ενοχλεί περισσότερο στις ηλεκτρικές σκούπες;

Η Rowenta με τη νέα, καινoτόμα σειρά Silence Force, 4A, δίνει λύσεις

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332309-688848.jpg

Πρόσφατη Ευρωπαϊκή μελέτη έδειξε ότι το 43% των καταναλωτών είναι δυσαρεστημένοι με τα υψηλά επίπεδα θορύβου των ηλεκτρικών σκουπών τους με σακούλα. H Rowenta,  βασική  leader στην κατηγορία των ηλεκτρικών σκουπών, παρουσιάζει λοιπόν τη νέα, καινoτόμα σειρά Silence Force, 4A, στην οποία έχει εστιάσει την προσοχή της όχι μόνο στην ισχύ αλλά και στα επίπεδα θορύβου.

Η αξιοπιστία όλων των συσκευών της Rowenta διαπιστώνεται καθημερινά μέσω διεξοδικών τεστ αντοχής, τα οποία ισοδυναμούν με 10 χρόνια εντατικής χρήσης και λαμβάνουν χώρα στα εργοστάσια της στη Γαλλία.

Η νέα σειρά Silence Force 4A , οφείλει το όνομα της στο πλεονέκτημα των 4Α  (Α κλάση είναι η καλύτερη βαθμολογία σύμφωνα με την Ευρωπαική ενεργειακή ετικέτα –Σεπτ 2015) και του χαμηλού θορύβου. Προσφέρει υψηλή απόδοση  χωρίς καμία απώλεια αναρρόφησης της σκόνης γιατί έχει:

-Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης στα χαλιά και στις μοκέτες,

-Α κλάση στην αναρρόφηση σκόνης σε πλακάκια και σκληρό πάτωμα,

-Α κλάση στην εκπομπή σκόνης, διότι διαθέτει 3 επίπεδα φιλτραρίσματος, οπότε το 99,99% του αέρα  βγαίνει καθαρό και  φιλτραρισμένο

-Α στην ενεργειακή κλάση (-60%  οικονομία ενέργειας)!

Ακόμη είναι εφοδιασμένη με το σύστημα Rowenta Extreme Silence, πράγμα που σημαίνει πως το επίπεδο θορύβου της σκούπας είναι 66DB  που φτάνει και σε 64DB για ώρες κοινής ησυχίας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ