Smart Life

Πώς καθαρίζει το σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού;

Οι ρομποτικές σκούπες iRobot έρχονται από το μέλλον για να σου αλλάξουν τη ζωή

341667-710504.jpg
Ζένια Πιττακή
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tim-foster-is9q6cmfw8-unsplash.jpg

Βρείτε στον Κωτσόβολο τις ρομποτικές σκούπες iRobot που καθαρίζουν εύκολα και γρήγορα το σπίτι για εσάς

Πόσες φορές είχα δει σε ταινίες ρομπότ-οικιακούς βοηθούς και καθαριστές δαπέδων και έλεγα «στο μέλλον που θα έχω μεγαλώσει, θα έχω κι εγώ έναν στο σπίτι». Πόσες φορές είχα σκεφτεί γυρνώντας κουρασμένη από τη σχολή ή τη δουλειά ότι θα ήθελα να βρω το σπίτι καθαρό, σκουπισμένο και σφουγγαρισμένο. Πόσες φορές είχα ευχηθεί να το σκεφτόμουν καλύτερα πριν πάρω 3 γάτες γιατί το σπίτι θέλει συνέχεια σκούπισμα. Πόσες φορές ευχαρίστησα νοητά την iRobot που έκανε τις ευχές μου πραγματικότητα!

irobot-roomba-e5-eauoa12aip-aeiatoy-3.jpg

Η -τελικά πολύ φίλη μου- iRobot, μετράει 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα των ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών και η τεχνολογία της την έχει φέρει στην κορυφή των πωλήσεων παγκοσμίως. Έτσι κι εγώ την εμπιστεύτηκα και έκανα δώρο στον εαυτό μου ένα από τα προϊόντα της, ελπίζοντας να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη. Ευτυχώς, ήταν από τις ελάχιστες φορές που η πραγματικότητα ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Η ρομποτική μου σκούπα όχι μόνο καθαρίζει καθημερινά χωρίς να μου παίρνει τ'αυτιά, όχι μόνο φτάνει σε γωνίες, κάτω από έπιπλα και σημεία που έπρεπε να ξέρω μπαλέτο για να φτάσω, αλλά μπορεί και να προγραμματιστεί για όποια ώρα της ημέρας θέλω -ακόμα κι αν λείπω! Το ότι οι γάτες ανεβαίνουν πάνω της και κάνουν βόλτες είναι απλά bonus.

irobot-roomba-966-1.jpg

Το ζήτημα είναι ότι η iRobot έφερε την τεχνολογία από το μέλλον στο παρόν μου διευκολύνοντας την καθημερινότητά μου. Απλά κάντο εικόνα: είσαι στη δουλειά, πνίγεσαι και χτυπάει το τηλέφωνο. Είναι οι γονείς σου που θέλουν να σου υπενθυμίσουν ότι το βράδυ θα έρθουν για φαγητό και εσύ συνειδητοποιείς ότι πάλι δεν έχεις προλάβει να σκουπίσεις και ποιος ξέρει πώς θα είναι το σπίτι. Αντί να πανικοβληθείς όμως, ανοίγεις την ειδική εφαρμογή στο κινητό σου και ενεργοποιείς τη ρομποτική σκούπα στο σπίτι, ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν φτάσεις. Τι άλλο θες;

irobot-roomba-e5-eauoa12aip-aeiatoy-1.jpg

irobot-roomba-e5-eauoa12aip-aeiatoy-2.jpg

Στα καταστήματα Κωτσόβολος υπάρχουν διαθέσιμες οι ρομποτικές σκούπες Roomba & οι  ρομποτικές σφουγγαρίστρες Braava με λειτουργίες ικανές να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ