Smart Life

Κάνε τον κάθε σου διασκελισμό πιο γρήγορα, όπου κι αν βρίσκεσαι

Η New Balance δούλεψε μαζί με τους ταχύτερους αθλητές της και έφερε την τεχνολογία FuelCell

114868-649339.jpg
Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kismet ( Dudaktan Kalbe ) / Toygar Isıklı - Gecenin Huznu with Greek subtitles

Το νέο Propel της New Balance ήρθε για να κάνεις τον επόμενο διασκελισμό σου, γρηγορότερα

Ας μην γελιόμαστε. Ζούμε σε μια εποχή που κάθε λεπτομέρεια μετράει και στον αθλητισμό, οι λεπτομέρειες είναι εκείνες που κάνουν τη διαφορά. 1 γραμμάριο ή 1 εκατοστό μπορεί να είναι καθοριστικό και εκείνο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή των κορυφαίων αθλητών και ένα βήμα είναι αρκετό για ένα νέο τεχνολογικό θαύμα.

nb-4440.jpg

Η New Balance έβαλε τους ταχύτερους αθλητές της στο εργαστήριο ανάλυσης πατήματος και βήμα με το βήμα έφτασε στην τεχνολογία FuelCell. Η επαναστατική φόρμουλα της βρέθηκε και στο νέο Propel, που κύριο χαρακτηριστικό του έχει την ώθηση και την πλήρη επιστροφή ενέργειας, όπου κι αν το δοκιμάσεις.

Το νέο Propel έχει το προνόμιο της τεχνολογίας FuelCell, τοποθετημένης ενιαία και σε πλουσιότερη ποσότητα σε όλο το μήκος της σόλας, αποσκοπώντας στην μεγιστοποίηση της απορροφητικότητας από τους κραδασμούς. 

Κάθε χαρακτηριστικό του Propel αποτελεί μια ψηφίδα ταχύτητας σε ένα τελικά εκρηκτικά γρήγορο σύνολο. Με βάρος μόλις στα 260 γραμμάρια και drop στα 6mm έρχεται να κατακτήσει τις διαλειμματικές και καθημερινές προπονήσεις και να μειώσει τους χρόνους σου.

propel_2.jpg

Η προσεκτικά τοποθετημένη τεχνολογία N-Durance στον πάτο της σόλας, επιμηκύνει τις αντοχές στη φθορά του παπουτσιού, ενώ η ξεχωριστή πλέξη Trace Fiber στο upper προάγει τη φυσική κίνηση του ποδιού, δίχως να εμποδίζεται από το ύφασμα. Το νέο Propel ήρθε για να κάνεις τον επόμενο διασκελισμό σου, γρηγορότερα. Είτε βρίσκεσαι στο διάδρομο του γυμναστηρίου, είτε στην άσφαλτο και το ταρτάν.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Propel της New Balance εδώ και για περισσότερα νέα ακολουθήστε τη New Balance σε Facebook και Instagram

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ