Smart Life

Οι μικρές αποστάσεις δεν τελείωναν ποτέ τόσο σύντομα!

Στο εργαστήριο της New Balance εδώ και χρόνια η επανάσταση απέναντι στο χρονόμετρο ήταν o No1 στόχος και με τη σειρά FuelCell γίνεται πραγματικότητα

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Freddie Mercury - Love Me Like There’s No Tomorrow (Official Video)

Το νέο FuelCell Rebel της New Balance σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόλυτη επιστροφή ενέργειας

Ένα αθλητικό παπούτσι σήμερα δεν μπορεί παρά να είναι αποτέλεσμα μηνών δουλειάς με στόχο μόνο έναν. Την επικράτηση επί του ίδιου μας του εαυτού αλλά και του χρονομέτρου. Στο εργαστήριο της New Balance εδώ και χρόνια η επανάσταση απέναντι στο χρονόμετρο ήταν o No1 στόχος και η σειρά FuelCell έρχεται να εγγυηθεί αυτό ακριβώς. Το ίδιο και το νέο Rebel που σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόλυτη επιστροφή ενέργειας.

nb_fuelcell_rebel_mfcxbm_wfcxbm_6.jpg

Η χρόνια ανάλυση δεδομένων στο εργαστήριο της New Balance με τους ταχύτερους αθλητές της και του τρόπου που τρέχουν, μετέφερε στο νέο Rebel στοιχεία που το καθιστούν ένα πολύτιμο βέλος στη φαρέτρα των γρήγορων δρομέων. Όμως το νέο Rebel πέρα από άρτιο τεχνικά για όλους όσους θέλουν να καταρρίψουν τα προηγούμενα ρεκόρ τους, είναι ταυτόχρονα και όμορφο εξωτερικά.

Η σχεδίασή του φτερού εξωτερικά, εξομαλύνει επίσης τον ελαφρύ υπτιασμό, προστατεύοντας το πέλμα. Επιπλέον, 2 τμήματα αφρού FuelCell βρίσκονται τοποθετημένα, κατά μήκος της σόλας και στο τμήμα του μεταταρσίου αντίστοιχα. Με τον τρόπο αυτόν η New Balance εστίασε στην αναπήδηση από βήμα σε βήμα, δίχως όμως να αποκλείει τους αθλητές που προσκρούουν τη φτέρνα.

nb-5365.jpg

Το σύνολο ολοκληρώνει η Trace Fiber πλέξη στο upper, προάγοντας τη φυσική κίνηση του ποδιού κατά το διασκελισμό και η προσαρμοσμένη (bootie construction) εφαρμογή που αγκαλιάζει αρμονικά το πέλμα σαν γάντι.

Η κατασκευή του νέου Rebel φιγουράρει ήδη στην επομένη μέρα των αθλητικών παπουτσιών. Το βάρος του δεν ξεπερνά τα 210 γραμμάρια! Όπως απαιτεί ο καθένας που επιζητά την ταχύτητα. Παράλληλα, το drop διατηρείται στα 6mm, προσφέροντας την ιδανική επιλογή για τους δρομείς που καταπονούν το μπροστινό τμήμα του πέλματός τους και από προσωπική εμπειρία σας τονίζω ότι είναι κάτι παραπάνω από ανακουφιστικό. Τροφοδότησε την ταχύτητά σου με το μόνο καύσιμο που χρειάζεται. Το νέο FuelCell Rebel.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το νέο Rebel εδώ και για περισσότερα νέα ακολουθήστε τη New Balance σε Facebook και Instagram.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ