Smart Life

H Durex γιόρτασε τα 90 της χρόνια

Δύο μήνες που θα μείνουν αξέχαστοι!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Durex

H Durex γιόρτασε τα 90 της χρόνια με happenings που κράτησαν δύο ολόκληρους μήνες

Η Durex έκλεισε φέτος 90 χρόνια επιτυχιών και είναι έτοιμη για πολλές ακόμη στο μέλλον! Και το γιόρτασε όπως της αξίζει, με happenings που κράτησαν δύο ολόκληρους μήνες και θα μείνουν αξέχαστα σε όλους μας!

Durex

Η Durex, με το μεγάλο διαγωνισμό της, μοίρασε στο κοινό Beat Kits με τα «απαραίτητα» για τις καλοκαιρινές περιπέτειες, αλλά και VIP προσκλήσεις για το μεγάλο της εορταστικό event, ενώ ένας τυχερός βρέθηκε για 4ήμερο glamping στη Χαλκιδική! Παράλληλα, δημιούργησε για το κοινό της ένα video που άφησε ιστορία, καθώς έδειχνε πώς γινόταν το σωστό «καμάκι» τις προηγούμενες δεκαετίες!

Durex

Η κορύφωση των happenings ήρθε με το πιο hot event του καλοκαιριού, στο Varkiza Resort, ένα καυτό βράδυ του Ιούνη, με live αναμετάδοση. Εννέα διαφορετικοί ραδιοφωνικοί παραγωγοί διαδέχονταν ο ένας τον άλλον στα decks, με τις μουσικές τους επιλογές να εκπέμπονται από 9 διαφορετικά live radios, φροντίζοντας παράλληλα να κλιμακώνουν τη φάση με παιχνίδια και δραστηριότητες που χάριζαν δώρα και ταίριαζαν στο δικό της… sexy πνεύμα! Όσοι βρέθηκαν στο party και είχαν παιχνιδιάρικη διάθεση μπορούσαν να συμμετέχουν στα παιχνίδια πινιάτας και αισθήσεων, και να κερδίσουν branded δώρα.

c0166.jpg

nik_51851.jpg

3_226.jpg

Κι όταν το mood έφτασε στο peak του, τη σκυτάλη για την απογείωση ανέλαβε ο Claydee, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αλλά και η αγαπημένη του κοινού Tamta, η οποία έδωσε ένα εντυπωσιακό live performance με τη χορευτική της ομάδα, χαρίζοντας παλμό στο κοινό που την εκθείαζε και χόρευε στους ρυθμούς των γνωστότερων hits της!

Durex

Έτσι κι αλλιώς, η Durex έχει σημαντικούς λόγους να γιορτάσει, αφού είναι η Νο1 μάρκα προφυλακτικών στον κόσμο και στην Ελλάδα! Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Durex κάθε μέρα, γιατί τα προφυλακτικά Durex δεν συμμορφώνονται απλά με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, τα υπερβαίνουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε την κάθε σας ερωτική εμπειρία, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία η προέλευση του ονόματος του brand: DUrability, REliability, Excellence (Αντοχή, Αξιοπιστία, Υπεροχή)!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ