Smart Life

Εσένα ποιες είναι οι αγαπημένες σου καλοκαιρινές συνήθειες στην πόλη;

Πώς τα καλοκαίρια στην Αθήνα παίρνουν την αξία που τους αρμόζει

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
concert-768722_1280.jpg

Καλοκαίρι, συναυλίες, φεστιβάλ και μερικές από τις αγαπημένες μας απλές συνήθειες όπως τα Supercourt, των adidas Originals

Καλοκαίρι: H εποχή εκείνη που θυμόμαστε για να νησιά, τις βουτιές, την ξεκούραση ή μήπως όχι; Αυτές, τις τελευταίες μέρες του Ιουνίου πάντα με θυμάμαι να κάνω τις ίδιες συζητήσεις. Μήπως τελικά αυτές που μας έχουν μείνει περισσότερο, είναι οι θερινές αναμνήσεις στην Αθήνα; Και έχω και επιχειρήματα. Σκεφτείτε: Πόσες συναυλίες έχετε ζήσει χορεύοντας στα θέατρα της πρωτεύουσας; Σε πόσα φεστιβάλ με τα κορυφαία ξένα ονόματα έχετε παρευρεθεί και χρόνια μετά θυμάστε εκείνες τις βραδιές; Στην Μαλακάσα, στο Θέατρο Βράχων, στην Πλ. Νερού ακόμη και στον Λυκαβηττό οι παλιότεροι.

Τα καλοκαίρια στην πόλη δεν είναι μια απλή υπόθεση, πάντα έχουν όμως τα θετικά τους. Πώς συνδυάζονται η ζέστη με τη μουσική και οι έξοδοι με την σκέψη του νησιού; Αρχικά με τη διάθεση ότι τα πάντα μπορούν να γίνουν και στην Αθήνα. Μετά πρέπει να θυμηθείς τι άλλο ήταν εκείνο που έκανε τις συνθήκες εδώ να μοιάζουν ιδανικές. Είναι οι παρέες, ο έρωτας και η διάθεση εκείνη ότι όλα κινούνται λίγο πιο χαλαρά.

Είναι και οι συνήθειες που αγαπάμε κάθε καλοκαίρι και μην πείτε ότι δεν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Είτε μιλάμε για τον αγαπημένο καλλιτέχνη που ξεκινά την περιοδεία του και η φάση είναι σολντ άουτ, είτε για την αγαπημένη σειρά παπουτσιών που μας κάνει να νιώθουμε λίγο πιο άνετα. Συνήθειες που δεν σκεφτόμαστε καθημερινά, όμως δεν παύουν να είναι must για εμάς όλα αυτά τα χρόνια. Με αυτές μεγαλώσαμε, αυτές αγαπήσαμε και όταν είδαμε τους αγαπημένους μας creators, να τις ακολουθούν γίναμε ένα μαζί τους. Είναι αυτοί άλλωστε που έκαναν αυτές τις συνήθειες κλασσικές.

adidasoriginals_fw19_supercourt_ee6037_female_on-foot_horizontal_1.jpg

«Πώς φαντάζεσαι δηλαδή μια ιδανική καλοκαιρινή νύχτα» με ρώτησαν, την τελευταία φορά που έπιασα αυτήν την συζήτηση. Ε, λοιπόν νομίζω πλέον ξέρω τις απαντήσεις μου. Την φαντάζομαι να χορεύω στα φεστιβάλ της πόλης με κάτι δροσιστικό στο χέρι, μια βερμούδα και με τα αγαπημένα μου λευκά δερμάτινα sneakers Supercourt, των adidas Originals που έχουν δημιουργηθεί ακριβώς για να αντέχουμε σε όποιο… court και αν βρεθούμε. Α, και φαντάζομαι άπειρες νέες καλοκαιρινές γνωριμίες. Από αυτές που δεν ξεχνάς ποτέ, όταν σου ζητούν να θυμηθείς τα καλοκαίρια σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ