Smart Life

Έτσι ήταν οι πρώτες 30 ημέρες δωρεάν Novaflix

Δοκιμάσαμε τη νέα πλατφόρμα και φυσικά είδαμε εκεί τα τελευταία επεισόδια του GoT

Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Game of Thrones, live Novacinema, Fox και μια μεγάλη γκάμα από ταινίες και σειρές ήταν αρκετά για να δούμε στον δωρεάν μήνα του Novaflix

Την πρώτη φορά που μου είπαν για το Novaflix δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται. Μιλούσαμε (κλασικά) για την επική σειρά Game Of Thrones με την παρέα μου και διαφωνούσαμε για το ποιος θυμάται καλύτερα τι είχε γίνει στις προηγούμενες σεζόν, όταν πετάχτηκε ένας από τους φίλους μου και είπε ότι τα έχει φρέσκα γιατί παρακολουθεί όλα τα επεισόδια συγκεντρωμένα στο Novaflix. Επικράτησε μια μικρή σύγχυση γιατί δεν είχαμε ιδέα για τι πράγμα μίλαγε, αλλά μόλις μας εξήγησε ακολούθησε ένα ομόφωνο «ααααα» και ενθουσιασμός.

Λοιπόν το Novaflix είναι μια ελληνική πλατφόρμα που έχει ξένες σειρές, ταινίες και live TV. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία σε τίτλους που έχει, ενθουσιάστηκα με το γεγονός ότι μπορούσα να την εγκαταστήσω δωρεάν για ένα μήνα και μετά αν μου αρέσει να γίνω συνδρομητής, με ένα μικρό ποσό μηνιαίως. Άκου τώρα πώς πέρασαν οι πρώτες 30 ημέρες δωρεάν χρήσης του Novaflix.

Αρχικά το timing ήταν πολύ καλό, αφού λίγο η αναμονή για την τελευταία σεζόν του GoT, λίγο οι διακοπές του Πάσχα, είχα πολύ χρόνο και διάθεση να ξεψαχνίσω την πλατφόρμα. Εννοείται ότι πρώτα ξαναείδα όλα τα επεισόδια του GoT για να καλύψω τα κενά μνήμης που είχα, πριν ξεκινήσω την 8η σεζόν. Από την άλλη μπορούσα να δω τα καινούργια επεισόδια, ταυτόχρονα με την Αμερική και όπως όλοι έχουν πάρει χαμπάρι, τα πασχαλινά ξενύχτια φέτος άξιζαν λίγο παραπάνω. Όμως ο λόγος που αποφάσισα να κρατήσω το Novaflix μετά τον δωρεάν μήνα δεν ήταν το κανάλι του Game of Thrones -αφού καλή η GoTμάνια όμως υπάρχουν και άλλα.

Το Novaflix διαθέτει μια αρκετά μεγάλη γκάμα από σειρές και ταινίες για να γεμίσεις τον χρόνο σου. Δεν χρειάζεται καν να είσαι online αφού μπορείς να τα κατεβάσεις από πριν και να τα δεις όποτε θες, ακόμα κι αν δεν έχεις internet. Εγώ γέμισα το ταξίδι μου προς το Μέτσοβο παρακολουθώντας το «Loving Pablo» με τον Javier Bardem στο ρόλο του «ηγεμόνα» των καρτέλ Εσκομπάρ... και στις διακοπές μου, είδα τις πρώτες σεζόν του Empire που παίζεται στο FOX (υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα παρακαλώ) και παρακολούθησα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σε Live TV τη viral σειρά «The Passage» που σπάει φέτος κάθε ρεκόρ.

Επίσης, παρακολούθησα το Three Billboards Outside Ebbing Missouri, ενώ ακόμα δεν έχω εξερευνήσει ούτε το 1/5 της υπηρεσίας. Εντάξει, φταίει και το γεγονός ότι οι πρώτες 7 σεζόν GoT που παρακολούθησα μονοκοπανιά, μου έφαγαν πολύ χρόνο. Τον Ιούνιο έρχονται και οι οσκαρικές ταινίες Bohemian Rhapsody και A Star Is Born!

Ε, τώρα εσένα άμα σου έλεγαν ότι θα έχεις στον υπολογιστή ή το κινητό σου όλα τα κανάλια Novacinema και Fox στην κατηγορία Live TV και μια μεγάλη γκάμα από ταινίες και σειρές με ένα κουμπί, θα έλεγες όχι;