Smart Life

Ο Pogba έδωσε το σύνθημα από το Παρίσι και η Αθήνα το έζησε σε ένα πάρτι

Το P.O.D-S3.1. των adidas Originals ήταν ο μεγάλος καλεσμένος

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_ian8634_ok_custom.jpg

Πέμπτη βράδυ και με τις ιδέες στην πόλη να έχουν στερεύσει, μια αφίσα του Pogba ήταν αρκετή για να πείσει ότι η κούραση του γραφείου δεν αρκούσε να με γυρίσει σπίτι. Ο συνδυασμός ήταν εξαρχής δυναμικός, με τον παγκόσμιο creator να καλεί την Αθήνα να γνωρίσει τη νέα πρόταση από τα adidas Originals. Η συνεργασία της adidas με το Blast Athens, που σηματοδότησε τον ερχομό του P.O.D-S3.1. ξεπέρασε όμως τις προσδοκίες. Φτάνοντας στο Γκάζι ακόμη κι όσοι δεν είχαν ιδέα για το event θα καταλάβαιναν ότι η πόλη ήταν έτοιμη να κουνηθεί. Αλλά όχι όπως τις άλλες μέρες. Νέοι άνδρες και γυναίκες ξεπρόβαλλαν από κάθε στενό με τα sneakers, hoodies και φούτερ των adidas Originals, έτοιμοι να γιορτάσουν τον ερχομό του «νέου παιδιού» της οικογένειας των adidas Originals, του iconic P.O.D-S3.1. με το loud design και τα εμβληματικά color treatments στην Ελλάδα.

2w4a8315_ok_custom.jpg

Από τις 20:30 όταν ξεκίνησε και επίσημα το πάρτι στο στενό της Ευμολπίδων, στο Γκάζι ο κόσμος άρχισε σιγά – σιγά να πληθαίνει. Όλοι είχαν έρθει να το δουν από κοντά και να χορέψουν στους ήχους της καλύτερης house μουσικής στην Ελλάδα. Το σκηνικό στο Blast Athens ήταν αρκετά διαφορετικό από ότι συνήθως, με τις συνοικίες του Παρισιού να έρχονται για λίγο από το κέντρο της Αθήνας, να μας μάθουν τις συνήθειες τους και να μας μυήσουν στην κουλτούρα τους με τον απόλυτο ποδοσφαιρικό σταρ Paul Pogba, να είναι ο εμπνευστής της βραδιάς

_ian8438_ok_custom.jpg


Μπαίνοντας στο κλαμπ το πρώτο που θα έβλεπε κανείς ήταν το iconic P.O.D-S3.1. το οποίο σε μορφή εκθέματος είχε φυσικά την τιμητική του. Πάνω σε μια κούνια και περιστοιχισμένο από αρκετό κόσμο, η νέα πρόταση των adidas Originals ήταν ο μεγάλος καλεσμένος του πάρτι, και έδειξε ότι ήρθε για να μείνει. Μερικοί τυχεροί μάλιστα είχαν την ευκαιρία να το φορέσουν από χθες και να αρχίσουν τον χορό, πιο άνετοι από ποτέ. Η «δύναμη του μαζί» είχε αρχίσει να διαπερνά όλους όσους ήταν εκεί.
 

2w4a8813_ok_custom.jpg

Οι ατάκες του Pogba έπαιζαν παντού στον ειδικά διαμορφωμένο για το event, χώρο και όλοι έμοιαζαν να τις κάνουν δικές τους. Οι φωτογραφίες πολλές, ο χορός ακόμη περισσότερος και το P.O.D-S3.1. μαζί να κινείται από την… κούνια του. «Οι άνθρωποι που σε στηρίζουν, είναι αυτοί που θέλεις να κάνεις περήφανους»: Αυτό ήταν άλλο ένα μήνυμα από τον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που αποδομώντας τα στερεότυπα, που ακολουθούν τη φήμη ενός superstar, επέστρεψε μαζί με τα adidas Originals στις ρίζες του, για να διηγηθεί την προσωπική του ιστορία στους νέους, να εμπνεύσει και κυρίως να δημιουργήσει. Ό,τι ακριβώς έκανε δηλαδή και με το P.O.D-S3.1. που εμπνευσμένο από τη συλλογική μνήμη του brand αποδεικνύει ότι το σύνολο είναι αυτό που ξεχωρίζει.
2w4a8993_ok_custom.jpg

Μαζί του, ο Pogba ενέπνευσε με το παγκόσμιο πλέον μότο «Great alone, Better together» όλο το κοινό που βρέθηκε στο Blast, αλλά φυσικά είχε και συμμάχους. BNC, Dj Young, Dj Angelo & Da Mike έδιναν τον ρυθμό μέχρι τις 12 και με ένα εντυπωσιακό σόου ξεσήκωσαν sneakerheads και streetlovers, που είχαν κάνει την εμφάνισή τους στο χώρο. Και εκεί που νόμιζες ότι όλα είχαν τελειώσει, οι Ace2Ace και ο Jay Creed ήρθαν, για να απογειώσουν την βραδιά. Το σόου των Γεροντάκη και Steve έχει κερδίσει πλέον όλη την κοινότητα της house και για ακόμη μια φορά έγιναν ένα με το κοινό τους, δείχνοντας ξανά ότι… Better Together, επιβεβαιώνοντας το σύνθημα της βραδιάς.

2w4a9303_ok_custom.jpg

Το πάρτι τελείωσε και άφησε πίσω του όμορφες εμπειρίες, όμως το P.O.D-S3.1 ήρθε για να μείνει. Μπορείς κι εσύ να το ανακαλύψεις στο adidas Originals store (Αθηναΐδος 5 & Καλαμιώτου, Αθήνα), σε επιλεγμένα sneakerstores και στο adidas.gr/originals_podsystem.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ