Smart Life

Πρώτα το δοκίμασα, μετά το αγόρασα: Η ASUS αλλάζει τα δεδομένα στις πωλήσεις laptop

Το ASUS ZenBook είχε τρεις μήνες για να με κερδίσει, αλλά τα κατάφερε από τον πρώτο!

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_2001780663.jpg

Η διαδικασία αγοράς ηλεκτρονικών προϊόντων ήταν πάντοτε κάτι που με δυσκόλευε. Πόσο μάλλον, όταν αφορά κάτι που θα βρίσκεται πιο συχνά στην καθημερινότητα μου, όπως είναι ένα laptop. Ο προσωπικός μου υπολογιστής απαιτείται να λειτουργεί ανά πάσα στιγμή, ενώ οι τόσες ώρες ενασχόλησης μαζί του, λόγω της δουλειάς, τον κάνουν και τον καλύτερό μου φίλο. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις λένε και η επιλογή αυτή μόνο εύκολη δεν είναι. Σ’αυτό το σημείο έρχεται και η πιο σημαντική βοήθεια που έλαβα από την Asus. Πόσοι από σας άλλωστε θα ήθελαν να δουλέψουν πρώτα μια ηλεκτρονική συσκευή πρωτού την αγοράσουν;

thumbnail_asus_zenbook_ux310_template_12fc1d5e-5fc8-4114-a190-8cf66941fdd0_2048x.jpg

Αυτό ουσιαστικά μπόρεσα και εγώ να κάνω επωφελούμενος από την νέα καμπάνια της ASUS «Money Back Guarantee». Μέσω αυτής της καμπάνιας είχα την δυνατότητα κάνοντας απλά μια εγγραφή προϊόντος εδώ, να πάρω την εγγύηση ότι αν δεν μείνω ευχαριστημένος από την απόδοση του νέου μου laptop, θα μου επιστραφούν τα χρήματα. Το ASUS ZenBook Flip S είχε τρεις μήνες για να με κερδίσει. Δεν χρειάστηκαν όμως.

Τρεις εβδομάδες μετά την αγορά και την εγγραφή προϊόντος το ZenBook είχε μπει στη ζωή μου με στυλ και με έκανε να αισθάνομαι σίγουρος για την επιλογή μου. Το δικό μου ASUS ZenBook Flip S έχει εντυπωσιακό μπλε χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες και φωτιζόμενο πληκτρολόγιο για να στέλνω τα e-mail μου, όπου κι αν βρίσκομαι. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους για τους οποίους το επέλεξα είναι η αυτονομία του. Επειδή δεν θέλω να κουβαλάω και τον φορτιστή του μαζί μου, η τεχνολογία ταχείας φόρτισης που ενσωματώνει, μου εξασφαλίζει 60% ενέργειας σε 49 μόλις λεπτά, ενώ συνολικά η μπαταρία του διαρκεί ολόκληρη την ημέρα!

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του είναι μεν εντυπωσιακά(Intel Core i7, 8GB RAM με 256GB SSD, 13,3 ίντσες οθόνη αφής) αλλά για έναν τύπο σαν κι εμένα που θέλω να τα βλέπω όλα στην πράξη, η καμπάνια που έχει ημερομηνία λήξης τις 30 Ιουνίου με βοήθησε ακόμη παραπάνω στην τελική μου απόφαση. Είδα τον συνδυασμό της μετατροπής του ASUS ZenBook Flip S σε tablet με μια κίνηση - περιστρέφοντας την οθόνη αφής κατά 360 μοίρες -με το ASUS Pen και εντυπωσιάστηκα, ενώ η ψηφιακή γραφίδα με υποστήριξη Windows Ink είναι το τέλειο εξάρτημα για να σχεδιάζω, να γράφω και να σημειώνω επάνω στην οθόνη.

Δούλεψα για 20 μέρες έχοντας καθημερινά πάνω από 10 καρτέλες ανοιχτές, μιλούσα με τον αρχισυντάκτη μου μέσω Skype, όταν ήμουν εκτός Αθήνας, και ταυτόχρονα έιχα ανοιχτό το Photoshop, για να επεξεργάζομαι τις εικόνες, χωρίς να έχω το παραμικρό πρόβλημα. Το laptop ή tablet, όπως αγαπά κανείς, όχι μόνο δεν με απογοήτευσε, ώστε να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω, αλλά με γοήτευσε και πλέον κάθε μέρα ξεκινώ με άλλη διάθεση για δουλειά, αφού το ZenBook μου έχει φροντίσει για αυτό!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ