Smart Life

Μια σοκολάτα που είναι πάντα δίπλα σου

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη Επίσημος Υποστηρικτής του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
paulidis-anoigma.jpg

Κάθε Έλληνας μπορεί να αναγνωρίσει τη χαρακτηριστική μπλε συσκευασία της και την αξεπέραστη γεύση της. Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, η Νο. 1 σοκολάτα Υγείας στην Ελλάδα αποτελεί πια ένα κομμάτι της χώρας μας. Όχι μόνο για την πολυετή παράδοσή της, αλλά και γιατί είναι εκεί, πάντα, σε κάθε χαρούμενη ή δύσκολη στιγμή.

half_marathon.jpg
img_2970.jpg

Έτσι, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό των δρομέων που έτρεξαν στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας στις 18 Μαρτίου, καθώς η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη είναι ο Επίσημος Υποστηρικτής του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του. Ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας διοργανώθηκε φέτος για 7η συνεχή χρονιά από τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων με συνδιοργανώτρια αρχή την Περιφέρεια Αττικής και υποδέχθηκε περισσότερους από 21 χιλιάδες δρομείς, αριθμό που τον κατατάσσει τον δεύτερο μεγαλύτερο δρομικό αγώνα της Ελλάδας.

evtl7792.jpg
half_marathon2.jpg

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ήταν εκεί, δίπλα σε όλους τους δρομείς, αλλά και στις μικρότερες διαδρομές των πέντε και τριών χιλιομέτρων, προσφέροντας… «Μικρές Δόσεις Υγείας» πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα. Όπως ήταν φυσικό, το περίπτερο της Υγείας Παυλίδη βρέθηκε στο κέντρο του ενδιαφέροντος των δρομέων αλλά και των υποστηρικτών τους, που συνέρευσαν κατά χιλιάδες προκειμένου να απολαύσουν την αυθεντική σοκολάτα Υγείας Παυλίδη. Και αυτή ήταν σίγουρα η πιο γλυκιά στιγμή του αγώνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ