Smart Life

Όταν ο Μίστερ δίδαξε το σύστημα παιχνιδιού Πάμπλο Τυχάσο!

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ούτε σύστημα, ούτε ιδιαίτερες γνώσεις, ούτε μελέτη, μόνο τύχη και τίποτα άλλο. Καλή τύχη, όπως λέμε και μια καλή ιδέα είναι αυτά που κάνουν την διαφορά. Σ' αυτό πιστεύει ο Μίστερ, στην τύχη, το τυχαίο και τους τυχερούς που ότι ονειρεύονται, με λίγη τύχη το καταφέρνουν να γίνει πραγματικότητα. Ταμείο!

Η A.V. που γνωρίζει τον Μίστερ προσωπικά, του ζήτησε μερικές συμβουλές " προπονητικές" για να ανοίξει η τύχη των αναγνωστών μας. Τι κάνουμε; Πώς παίζουμε; Πώς κερδίζουμε; Κι ο Μίστερ, τι τύχη, δεν αρνήθηκε και μας τα είπε και μας τα αποκάλυψε όλα. Μα όλα....

«Τύχη και Πικάσο ίσον Πάμπλο Τυχάσο, παιδιά!» Γιατί αυτό είναι το σύστημα που δίδαξε στους παίκτες του ο Μίστερ, ο Κόουτς, ο Προπονηταράς και χάρη σε αυτή την τεχνική η τύχη άνοιξε και κέρδισε το παιχνίδι η ομάδα. Που ως τότε δεν βλεπόταν, μπαλιά δεν σταύρωναν και στο ταμπλό έβλεπαν τη λέξη ήττα να τους χαμογελά.

Αλλά μπήκε στα αποδυτήρια ο Μίστερ και είπε «το 'χω!» «Για πες» είπαν τα «παλτά», κι εκείνος τους ανέλυσε το διάγραμμα του αγώνα, που τους μεταμόρφωσε σε παικταράδες υπερήρωες: «Όπως να 'ναι να παίζετε, ό,τι να 'ναι να κάνετε, όπως ζωγράφιζε ο Πάμπλο Πικάσο δηλαδή, λίγο χρώμα εδώ, λίγο χρώμα εκεί, σαν την τέχνη την αφαιρετική είναι και η προπονητική. Και να είστε σίγουροι πως η τύχη σας θ' ανοίξει και, όπως κι ο Πάμπλο, έτσι κι εσείς άφοβα θα “ζωγραφίζετε” στο γήπεδο και θα το πάρετε το παιχνίδι». Κι έτσι κι έγινε. Κι άνοιξε η τύχη, αφού με το σύστημα Πάμπλο Τυχάσο η ομάδα διέπρεψε, οι αντίπαλοι τα έχασαν κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς... τυχερότερα και παμπλοτυχησότερα!