Smart Life

Όχι άλλο ένα κείμενο για την αξία του πρωινού!

Το νέο Κρι Κρι Super Spoon είναι αυτό που θες για να ξεκινήσεις τη μέρα σου δυνατά

114824-667199.jpg
Νατάσσα Καρυστινού
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
332349-688905.jpg

Όπου και να πέσει το μάτι σου διαβάζεις για το πόσο «σημαντικό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας». Το Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες υγιεινών πρωινών, το αγαπημένο σου site δημοσιεύει συνέχεια άρθρα που εξηγούν τα οφέλη του πρωινού για την υγεία, οι φίλοι σου έχουν την ίδια άποψη και την υπερασπίζονται με πάθος στο Facebook. (Δεν λέω για τη μαμά σου που σε κυνηγάει κάθε πρωί να πιεις το χυμό σου, γιατί αυτό το έκανε από πάντα, οπότε δεν πιάνεται για σημάδι των καιρών).

Αυτό λοιπόν δεν είναι ακόμα ένα κείμενο που περιγράφει την αξία του πρωινού, αλλά μία πρόταση για να βάλεις λίγο περισσότερο γεύση στη ζωή σου. Γιατί ωραία και καλά όλα τα υγιεινά πρωινά του κόσμου, αλλά αν δεν είναι νόστιμα τι να τα κάνεις; Το συγκεκριμένο πρωινό όμως είναι και νόστιμο και υγιεινό, δύο σε ένα! Ή καλύτερα πέντε σε ένα, αφού το νέο Κρι Κρι Super Spoon με στραγγιστό γιαούρτι, μπανάνα, μάνγκο, λιναρόσπορο και δημητριακά σου δίνει 5 λόγους για να το βάλεις σήμερα στο ψυγείο σου. Σημειώνεις;

1. Καταρχήν πρόκειται για στραγγιστό γιαούρτι 0% από 100% ελληνικό γάλα ημέρας, κάτι που σημαίνει ότι έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

2. Περιέχει μπανάνα που είναι πλούσια σε βιταμίνη C (αλήθεια το ήξερες ότι μια μπανάνα έχει περισσότερη βιταμίνη C από…τα πορτοκάλια;), κάλιο και μαγνήσιο και έτσι βελτιώνει την αντοχή και συμβάλλει στην καλή λειτουργία της καρδιάς.

3. Έχει όμως και μάνγκο που προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό μας…

4. …Αλλά και λιναρόσπορο, που αποτελεί πλούσια πηγή Ω3 λιπαρών οξέων, τα οποία κάνουν καλό στη λειτουργία της καρδιάς και του εγκεφάλου.

5. Τέλος, έχει και δημητριακά που με τις φυτικές τους ίνες βοηθούν στη σωστή λειτουργία του εντέρου.

Πάνω από όλα όμως φίλοι μου, είναι νόστιμο. Και βολικό. Γιατί όλοι θέλουμε να τρώμε τα τέλεια υγιεινά πρωινά, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που προλαβαίνουμε να κάνουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε στο παρά πέντε, είναι να πίνουμε έναν καφέ στο πόδι. Όταν όμως όλα όσα χρειαζόμαστε για να ξεκινήσουμε με ενέργεια τη μέρα μας χωράνε σε ένα κεσεδάκι (Super Spoon, όνομα και πράγμα), πραγματικά δεν μας μένει καμία δικαιολογία για να μην μπούμε στον ίσιο δρόμο της σωστής διατροφής. Τι περιμένεις λοιπόν;

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ