Market

Volt@thens: ο εβδομαδιαίος χάρτης για να βολτάρεις την Αθήνα

Η Αθήνα έχει αϋπνίες

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Αυτή η πόλη που ποτέ δεν κοιμάται, όπως θέλει το γοητευτικό κλισέ, μάλλον κυκλοφορεί πιο πολύ μεταμεσονύκτια. Η after Αθήνα είναι ακόμα ολοζώντανη, ξυπνάει στο σκοτάδι και τρέφεται με χορταστικά bits που χτυπάνε στα μηνίγγια, ζαλισμένα χαμόγελα από βότκα ή φιλιά και ημιυπόγειες απολαύσεις. Το Scull είναι σχεδόν κοντά στην κόλαση, underground με όλη τη σημασία της λέξης και κάθε ξημέρωμα Κυριακής χωράει όλες τις φυλές της ξενύχτισσας Αθήνας στο super vivid dance-flour του. Athens After Hours Party κάθε Σάββατο, που ξεκινάει αυστηρώς στις 5 παρακαλώ (προς θεού όχι το απόγευμα) και φιλοξενεί στα decks τους κυρίους: Mikele Romylos και Maximillian. Ιπποκράτους & Λ.Κατσώνη 11.

image

Scullbar

Αυτά για τα παιδιά που αγαπούν την καθαρόαιμη ροκ, οι καψούρηδες θα πάνε στα εγκαίνια του Poseidonio, Πέμπτη και Παρασκευή 12-13/3. Το «καλύτερο παιδί» Γιάννης Πλούταρχος επιστρέφει στις πίστες και θα στα πει όλα τραγουδιστά. 

image

image

Πολλή μουσική έχει αυτή η εβδομάδα, αλλά επειδή νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, διάλειμμα για φαγητό. Ειδικοί σεφ μαγειρεύουν ξα-νά με την Coca Cola γιατί έγινε χαμός την προηγούμενη εβδομάδα, το να τρώμε μαζί μάς κάνει χαρούμενους και λέμε να το κάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο 13.00-15.00 στο Carrefour στη Λ.Αθηνών στον Βοτανικό, μέχρι αρχές Απριλίου.

Για φαγητό λέγαμε και όσοι είστε φετιχιστές με την αγαπημένη σας κούπα, τώρα μπορείτε να αποκτήσετε και αγαπημένο κουτάλι. Η νέα παγκόσμια καμπάνια της Kellogg's θέλει να φτιάξεις στο The Mall 13-21/3, εκτός από τις Κυριακές, το δικό σου customized κουτάλι που θα γράφει πάνω ό,τι θες. Το παραγγέλνεις επί τόπου και φεύγεις με ένα μαγνητάκι για το ψυγείο και μερίδες από τα αγαπημένα σου δημητριακά.

image

Και αν σ' αρέσει η ηλεκτρόνικα, το Fasma Festival 2015 πάει six d.o.g.s 13-15/3 με πειραματικά live acts και σπέσιαλ dj sets. Αυτά ξέρω μόνο και θα πάω για να μάθω περισσότερα. Η μουσική ξεκινάει στις 21.00.