Market

Volt@thens: ο εβδομαδιαίος χάρτης για να βολτάρεις την Αθήνα

Στα σύννεφα

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κι αφού πετάξαμε χαρταετό και η ζωή έγινε πάλι ανάλαφρη, ο Μιχάλης Μαθιουδάκης βρήκε το απόλυτο μηχάνημα που θα λύνει από δω και πέρα όλα μας τα προβλήματα. Θα μας δώσει απάντηση στο αν υπάρχει πραγματική ελευθερία, θα μας καθαρίσει το μυαλό απ’ τις ανοησίες του παρελθόντος κι άλλα πολλά. Δεν πιστεύουμε τίποτα. Έχουμε καιρό να τα μάθουμε όλα (ως τις 7 Απριλίου) στο θέατρο Scrow στο Παγκράτι. Κρατήσεις στο 210 7235842.

Μέχρι τότε θα γράφουμε σημειώματα. Οι εξομολογήσεις είναι αγχολυτικές. Τα λόγια πετάνε σαν τους χαρταετούς κι η καθαρή Δευτέρα πέρασε. Τι σκέφτεσαι το πρωί όταν πίνεις τον καφέ σου; Γράψτο και θα δημοσιευτεί στο λεύκωμα του Jacobs που αποφάσισε να βάλει φίλτρο στα περιττά της ζωής. Τι μένει τελικά; Τι μπορει να κάνει μια μέρα τέλεια; Εμείς θα είμαστε 27/2 Μεταξά και Δούσμανη στη Γλυφάδα και 28 στη Σωτήρος στον Πειραιά για καφέ και φιλοσοφίες. Αν πάλι προτιμάς τον Jacobs σου στο σπίτι, πες το κι έγινε στο www.jacobsvalefiltro.gr.

Τα techno junkies θα είναι στο Σύνταγμα. Η μουσική θα παραμείνει δυνατή και τα ποτά μπιτάτα. Ή το ανάποδο. Δεν ξέρω, με έχει τρελάνει εδώ το τεκνό ο George Apergis, που ετοιμάζεται για το πάρτι Modulation στο υπόγειο του Senza μαζί με τον Simos Ares στις 27/2. Είσοδος ελεύθερη, να είστε εκεί στις 11 ακριβώς. Που λέει ο λόγος. Στα πάρτι κανείς δεν είναι συνεπής και δεν χρειάζεται.

Το μεσημέρι όμως την ίδια μέρα και την επόμενη (28), δεν θα αργήσουμε να πάμε, 13.00-15.00 στον Σκλαβενίτη Καλλιθέας, Κερατσινίου και Χαλκηδώνας για να μαγειρέψουμε νόστιμες συνταγές με την Coca Cola και να θυμηθούμε πόσο σημαντικό είναι να τρώμε όλοι μαζί, γύρω από ένα τραπέζι στρωμένο με μεράκι, με όλους τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Το να τρώμε μαζί μας κάνει χαρούμενους. Καλή όρεξη!