Market

Volt@thens: ο εβδομαδιαίος χάρτης για να βολτάρεις την Αθήνα

Mετά τη «θρυλική νίκη της Αριστεράς» η ζωή συνεχίζεται

Μαρία Αλεξίου
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μινγουάιλ, μετά τη «θρυλική νίκη της Αριστεράς» η ζωή συνεχίζεται, το γρασίδι εξακολουθεί να μεγαλώνει κι ο ήλιος λάμπει – πλέον «πάνω από την Ελλάδα». Όλα κόκκινα στη ζωή και στη διατροφή! Διήμερη διαδραστική εκδήλωση οργανώνεται στο Μετρό Συντάγματος με θέμα «Διατροφή και Υγεία», όπου διαιτολόγοι της ΕΛ.Δ.Ε. θα δίνουν οδηγίες διατροφής με δωρεάν προσωπικές συμβουλές δίαιτας. 9 το πρωί με 8 το απόγευμα με δωρεάν τσεκ απ για να δούμε πού βρισκόμαστε, αξιολόγηση σωματικής κατάστασης και διατροφικών συνηθειών, ενημερωτικές ομιλίες σε ανοιχτή συζήτηση με το κοινό κι άλλα πολλά. Τα αλλαντικά Νίκας, με τα φρέσκα και υγιεινά Viveur & Fuego, θα είναι εκεί.

Κι αφού θα έχουμε νιώσει καταπληκτικά με τον εαυτό μας, έτσι αποτοξινωμένοι και όμορφοι θα το ρίξουμε έξω. Στο κλάμπινγκ δεν υπάρχει κόκκινη γραμμή και αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται... φετιχιστικό. Η παρέα του γλυφαδιώτικου Μικρό, Σουσανιάν και λοιποί έρχονται στο κέντρο και στο Nid, το υπόγειο της Πατριάρχου Ιωακείμ όπου γίνονται όλα τα πάρτι. Η πρόσκληση γράφει Σάββατο/φετιχιστικό πάρτι/ Freaky London/ λάτεξ κι άλλα πολλά υποσχόμενα. Lovers you may kiss each other. No strings attached. House αέρας θα φυσάει την Παρασκευή στο Senza, επικίνδυνες νεφώσεις, νεφελώδη φλερτ και μπιτάτα χιτ θα παρατηρηθούν στο πάρτι Modulation.

31/1 πάμε six d.o.g.s, η αθηναϊκή δισκογραφική εταιρεία Lower Parts γίνεται τριών ετών. Έξι κυκλοφορίες σε φορμά βινυλίου 12΄΄ μέχρι τώρα, επικεντρώμένη αρχικά στους Έλληνες παραγωγούς ηλεκτρονικής μουσικής, από την ευρύτερη electronica μεχρι την acid/house, techno και electro.

Οι κυκλοφορίες της διανέμονται σε όλο τον κόσμο και στα σημαντικότερα δισκοπωλεία της Ευρώπης. O βετεράνος DJ Ι-F από τις Κάτω Χώρες προβάλλει παλιούς, καινούργιους, σπάνιους και obscure ήχους από το italo έως το techno. Το πάθος του για τον ήχο και την ηλεκτρονική μουσική λάμπει σε κάθε DJ set που παίζει ανά τον κόσμο. Μαζί του ο ΑΦΦΕΚΤ, σε ένα audio-visual act από το ηχητικό project του designer Γιώργου Σειρηνίδη, το οποίο θα κινηθεί απο την ατμοσφαιρίκή techno μέχρι και την acid/house, καθώς και οι Astytekk & Γ, συντελεστές της Lower Parts, σε DJ sets αποκλειστικά με βινύλια σε oldschooll break beat, electro, acid house και techno ρυθμούς. Είσοδος €6, αυστηρά μετά τα μεσάνυχτα.