Market

Round and Round We Ride από την Inline Skating Academy

Αθλητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Φιλοθέη στις 2 Ιουνίου

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Round and Round We Ride: Αθλητική εκδήλωση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στη Φιλοθέη στις 2 Ιουνίου

Βάζουμε τα inline και Quad πατίνια και τρέχουμε για το περιβάλλον. Η ILSA (Inline Skating Academy) γιορτάζει τα είκοσι χρόνια από τη σύστασή της και ταυτόχρονα με την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος διοργανώνει μια αθλητική εκδήλωση στη Φιλοθέη. Η οδός Ολυμπιονίκου Διαδόχου Κωνσταντίνου θα γεμίσει πατίνια! Το event θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Φιλοθέης - Ψυχικού. 

Έχει καθοριστεί μία κυκλική διαδρομή μέσα στην οποία, για μια διάρκεια τριών ωρών, οι αθλούμενοι θα πραγματοποιούν γύρους τρέχοντας με inlineskates. Θα βραβευτούν ανά ηλικιακή κατηγορία, όσοι πραγματοποιήσουν τους περισσότερους γύρους. Κατά τη διάρκεια των 3 ωρών θα μπορούν να σταματάνε να ξεκουράζονται και να ξαναξεκινήσουν. 

Η ILSA (Inline Skating Academy) διαδίδει το άθλημα του inline skating στην Ελλάδα από το 2004. Τα περίπου 1.000 εγγεγραμμένη μέλη της ασχολούνται με την εκμάθηση βασικών τεχνικών, το inline hockey, το speed skating, το skate cross, το freestyle slalom, το free ump, τις βόλτες με πατίνια εντός και εκτός πόλης.