Market

Η Em.ma παρουσιάζει το νέο της single «Waiting Room»

Νέο Τραγούδι & Music Video

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Em.ma, μία από τις πιο ταλαντούχες artists της νεότερης γενιάς, παρουσιάζει το νέο της single «Waiting Room», που κυκλοφορεί από την Panik Records

Η Em.ma, μία από τις πιο ταλαντούχες artists της νεότερης γενιάς, η όποια διακρίνεται για το ιδιαίτερο στυλ της, παρουσιάζει το νέο της single «Waiting Room», που κυκλοφορεί από την Panik Records και συνοδεύεται από music video. 

Το «Waiting Room» έχει την υπογραφή του διεθνούς εμβέλειας και υποψήφιου για Grammy μουσικού παραγωγού X-plosive και το music video είναι σε σκηνοθεσία του πολυπλατινένιου σκηνοθέτη Art Davis.

Αποτελώντας μία conceptualist artist και δημιουργό, η Em.ma μοιράζεται μαζί μας ένα track – σήμα κατατεθέν της καλλιτεχνικής της έκφρασης, η οποία ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία της ζωής της.

Με σπουδές στο Λονδίνο και τη Βοστώνη και έχοντας ζήσει σε πολιτιστικά και καλλιτεχνικά κέντρα όπως το Λονδίνο, η Βοστώνη, η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, η Em.ma εξελίχθηκε ως δημιουργός και παραγωγός των τραγουδιών της και έκανε live εμφανίσεις στην ποπ-ροκ σκηνή του Μανχάταν σε πολλά «underground» music clubs.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, εξέφρασε τις μουσικές της επιρροές μ’ ένα έναν ξεχωριστό τρόπο που συνδυάζει τις μελωδίες της δυτικής προέλευσης με τον ελληνικό στίχο. Μετά το album της «Αnti-katapliktika» και  μια σειρά από single κυκλοφορίες  που της προσέφεραν μια θέση στην ελληνική μουσική σκηνή, επιστρέφει δυναμικά με το «Waiting Room», πρωτοτυπώντας, για ακόμη μια φορά, με το εναλλακτικό και εκκεντρικό μουσικό της ύφος.
 

Βρείτε το «Waiting Room» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/emma-waiting-room