Market

To Beach Volley έρχεται… σπίτι του, στο Φάληρο

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και πάρε μέρος στο καλύτερο και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη του Παλαιού Φαλήρου!

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η επαγγελματική ομάδα του A.O.Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό Π.Α.Ρ.Ο.Ν.και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν το πρώτο Φαληριώτικο σχολικό τουρνουά beach volley.

Το Φάληρο έχει μπει για τα καλά στο χάρτη του ελληνικού volley! Η αρχή έγινε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της PreLeague και την ιστορική άνοδο του A.O. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου στην Volley League, όμως το volley φαίνεται πως βρίσκει πλέον… μόνιμη έδρα στα Νότια Προάστια!

 Σε μία πρωτοποριακή πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την ευρύτερη ανάπτυξη του αθλήματος, η επαγγελματική ομάδα του A.O. Φλοίσβου Παλαιού Φαλήρου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Οργανισμό Π.Α.Ρ.Ο.Ν. και υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου διοργανώνουν το πρώτο Φαληριώτικο σχολικό τουρνουά beach volley!

Το Σάββατο 15 Ιουνίου και ώρα 10:00 όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο γήπεδο BEACH VOLLEY στην παραλία του ΜΠΑΤΗ στο Παλαιό Φάληρο, εκεί όπου πολλές ομάδες ηλικίας από 12 έως 16 ετών με την στήριξη των Intersport, Mymarket και Zuccherino θα παίξουν, θα γνωρίσουν το άθλημα του beach volley και θα κερδίσουν απίστευτα δώρα διασκεδάζοντας δίπλα στην θάλασσα μαζί με τους φίλους τους!

Δήλωσε συμμετοχή τώρα και πάρε μέρος στο καλύτερο και μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού στην πόλη του Παλαιού Φαλήρου!

Η κάθε ομάδα μπορεί να έχει μέχρι και 4 συμμετέχοντες. Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6982862859 - Μελέτης Βατίστας.