Market

HIGGS: Έρχεται το 8ο Donors Speed-dating Event

Συνάντηση Χρηματοδοτών και Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών για καλό σκοπό

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Έρχεται για 8η χρονιά το Donors Speed-Dating Event από τη HIGGS

Έρχεται για 8η χρονιά το Donors Speed-Dating Event, η εκδήλωση - θεσμός που διοργανώνει το HIGGS και φέρνει σε επαφή εκπροσώπους από Επιχειρήσεις, Κοινωφελή Ιδρύματα, Πρεσβείες και Δημόσιους Φορείς, με Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), με στόχο την γνωριμία τους και την ενδεχόμενη δημιουργία συνεργασιών για κοινωφελείς σκοπούς.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 26 & 27 Ιουνίου, διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν online συναντήσεις διάρκειας 13 λεπτών (speed dates), όπου οι ΟΚοιΠ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σύντομα το έργο τους σε δυνητικούς δωρητές/χρηματοδότες ενώ αντίστοιχα οι δωρητές/χρηματοδότες να παρουσιάσουν την στρατηγική τους. 

Οι συζητήσεις αυτές θα εστιάζουν σε 12 βασικές κατηγορίες θεμάτων: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Διαφορετικότητα/Ισότητα/Ένταξη, Γυναικεία Ενδυνάμωση/Υποστήριξη, Οικονομική Ανάπτυξη, Κυκλική Οικονομία, Περιβάλλον/Κλιματική Αλλαγή, Μεταναστευτικό/Προσφυγικό, Πολιτισμός, Υγεία και Τρίτη Ηλικία, με στόχο την έρευνα πιθανών πεδίων συνεργασίας.

Ο Σωτήρης Πετρόπουλος, συνιδρυτής του HIGGS αναφέρει: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το Donors Speed Dating Event έχει φτάσει την 8η χρονιά υλοποίησης και συνεχίζει να προσελκύει Επιχειρήσεις, Κοινωφελή Ιδρύματα, Πρεσβείες και Δημόσιους Φορείς που θέλουν να δημιουργήσουν ένα θετικό κοινωνικό/περιβαλλοντικό αντίκτυπο με συμμάχους τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών».

Τη φετινή εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους: ΑΒ Βασιλόπουλος, Cyclades Preservation Fund, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, MYTILINEOS S.A., Nestle Ελλάς,  ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, PwC Greece.

Δωρητής της εκδήλωσης, το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Οι Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα εγγραφής, μέχρι και την Τρίτη, 21 Μαΐου.