Market

H UNESCO μαγειρεύει νηστίσιμα στην αγορά Μοδιάνο

Ένα γαστριμαργικό masterclass για τις γεύσεις της Σαρακοστής, από τους πολυβραβευμένους chefs Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανανά.

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

H UNESCO μαγειρεύει νηστίσιμα στην αγορά Μοδιάνο - Ένα γαστριμαργικό masterclass για τις γεύσεις της Σαρακοστής, από τους πολυβραβευμένους chefs Σωτήρη Ευαγγέλου και Δημήτρη Τσανανά.

Δήμος Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Πολιτισμού και Τουρισμού, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης, διοργανώνει την «Λατρευτική Εβδομάδα», έναν θεσμό με ιστορία μεγαλύτερη των δύο δεκαετιών που επιστρέφει ανανεωμένος και εμπλουτισμένος, μία εβδομάδα πριν από την Εβδομάδα των Παθών.

Στα πλαίσια της Λατρευτικής εβδομάδας, το Σάββατο 27 Απριλίου 2024 στις 13:00 οι πολυβραβευμένοι και αγαπημένοι chef ambassadors του Δήμου Θεσσαλονίκης, Σωτήρης Ευαγγέλου και Δημήτρης Τσανανάς έρχονται στην Κεντρική Αγορά Τροφίμων της πόλης, την Αγορά Μοδιάνο και μαγειρεύουν Σαρακοστιανές συνταγές στον ειδυλλιακό εξώστη της Αγοράς.

‘Ένα μοναδικό γαστριμαργικό masterclass από δύο κορυφαίους chefsπου θα τελεστεί υπό την αιγίδα του δικτύου των δημιουργικών πόλεων της UNESCO για την γαστρονομία και όπου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να μάθει τα μυστικά της δημιουργίας παραδοσιακών σαρακοστιανών πιάτων.

Χρησιμοποιώντας φρέσκα, αγνά και εκλεκτά προϊόντα από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο, ο σεφ Σωτήρης Ευαγγέλου θα παρουσιάσει ένα υγιεινό και εύκολο κριθαρότο με γαρίδες, ενώ ο σεφ Δημήτρης Τσανανάς θα εκτελέσει μπροστά στο κοινό μελωμένες, κρασάτες σουπιές, χρησιμοποιώντας αγνές τοπικές πρώτες ύλες.

H είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η Αγορά Μοδιάνο ανήκει στο brand portfolio του Ομίλου Φάις.