Market

Η IFI Lighting παρουσιάζει το νέο showroom και το rebranding της προωθώντας μια βελτιωμένη εμπειρία πελατών

Σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της μελέτης αρχιτεκτονικού φωτισμού 

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gavriilpapadiotis_ifioffices_20231031_022_hr

Η IFI Lighting παρουσιάζει  το νέο showroom και  το rebranding της προωθώντας μια βελτιωμένη εμπειρία πελατών

Η IFI Lighting, κορυφαία και  καινοτόμος στον κλάδο του φωτισμού, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού της χώρου, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο στην μέχρι τώρα πορεία της στο χώρο της μελέτης αρχιτεκτονικού φωτισμού. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 29/2, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμβολίζοντας τη δέσμευση της IFI Lighting για αριστεία και καινοτομία σε κάθε πτυχή της επιχείρησής της.

To υπερσύγχρονο showroom που βρίσκεται στην Κύπρου 10, στο Ηράκλειο Αττικής, παρουσιάζει επίσης μια εκτεταμένη γκάμα φωτιστικών σωμάτων αιχμής, σχεδιασμένων για να αναβαθμίζουν τους χώρους με εκλεπτυσμένη λειτουργικότητα και στυλ. Η IFI επανασυστήνεται στο κοινό παρουσιάζοντας μια ολιστική μέθοδο προσέγγισης σχεδιασμού, όχι μόνο μιας απλής μελέτης και αξιολόγησης αλλά μιας ολοκληρωμένης φωτιστικής εμπειρίας.

20240229-ifi_party-tv-5216

Εκτός από τα αποκαλυπτήρια του νέου showroom, η IFILighting εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να παρουσιάσει την ανανεωμένη εταιρική της ταυτότητα, η οποία αντικατοπτρίζει την εξέλιξη και το όραμα της εταιρείας για το μέλλον. Η πρωτοβουλία για το rebranding σηματοδοτεί την αφοσίωση της IFILighting να διαμένει μπροστά από τις τάσεις του κλάδου, παραμένοντας παράλληλα πιστή στις βασικές της αξίες της ποιότητας, της καινοτομίας και της ικανοποίησης των πελατών.

"Τα εγκαίνια του νέου showroom και το rebranding της IFILighting αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για εμάς", δήλωσε ο Γιώργος Αναγνωστάκης, Creative Director της IFI Lighting. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα προσφέρουμε στους πελάτες μας μια καθηλωτική εμπειρία, επιτρέποντάς τους να εξερευνήσουν από πρώτο χέρι την εκτεταμένη γκάμα των λύσεων που μπορούμε να παρέχουμε. Η ανανεωμένη ταυτότητα του εμπορικού μας σήματος επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε απαράμιλλη ποιότητα και υπηρεσίες, αγκαλιάζοντας παράλληλα την καινοτομία και τη σχεδιαστική αριστεία".

Η εκδήλωση των εγκαινίων προσέλκυσε ένα ενθουσιώδες πλήθος επαγγελματιών του κλάδου, αρχιτεκτόνων και εκπροσώπων των μέσων ενημέρωσης, οι οποίοι ανυπομονούσαν να γνωρίσουν τις τελευταίες προσφορές της IFILighting. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα κοκτέιλ πάρτι με δημιουργίες από το Δειπνοσοφιστήριον και αργότερα ένα μοναδικό djset από τους Mangata Projekt.

ifi_dvk01991

"Είμαστε ενθουσιασμένοι από τη θετική ανταπόκριση στο νέο μας showroom και τις προσπάθειες επαναπροσδιορισμού της εταιρικής μας ταυτότητας", πρόσθεσε ο Νικόλας Αναγνωστάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της IFILighting. "Η εκδήλωση αυτή δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την αφοσίωση της ομάδας μας και τη συνεχή υποστήριξη των πολύτιμων πελατών και συνεργατών μας. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε νέες προκλήσεις και να τα εμπνεύσουμε με τις καινοτόμες λύσεις φωτισμού μας".

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ