Market

Σεμινάριο για τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας παρθένων ελαιόλαδων

Πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 11 π.μ. (4 ώρες) στο χώρο της Open Farm Agora

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zahou-seminario

Σεμινάριο για τις βασικές αρχές γευσιγνωσίας παρθένων ελαιόλαδων πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 11 π.μ. (4 ώρες) στο χώρο της Open Farm Agora

Μπορεί να λέμε πως το ελαιόλαδο είναι το Εθνικό μας Προϊόν, ο υγρός χρυσός μας και να καυχιόμαστε για αυτό, όμως στην πράξη δεν έχουμε ιδέα ούτε τι αγοράζουμε ούτε τι τρώμε. Οι τιμές του ελαιολάδου ανεβαίνουν συνεχώς και οι καταναλωτές κάνουν σαφάρι σε σούπερ μάρκετ και υπαίθριες αγορές για να βρουν φτηνές λύσεις, λύσεις που μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνες για την υγεία τους. Ο μόνος τρόπος για να προστατευτεί ο καταναλωτής από την απάτη είναι να έχει γνώση και να μάθει να δοκιμάζει το ελαιόλαδο.

img-0908

Η Αννίτα Ζάχου, Γεωπόνος – Εμπειρογνώμων Δοκιμάστρια Παρθένων Ελαιολάδων απόφοιτη του Παν/μίουJaen, Ισπανίας, Ιδρύτρια της Mykonos Olive Oil Tasting και host του πρώτου podcast στην Ελλάδα αφιερωμένου στο ελαιόλαδο (https://pod.gr/elaias-elaion/) αποφάσισε να μοιραστεί τις γνώσεις τις με το κοινό της Αθήνας για να βοηθήσει τους καταναλωτές να κατανοήσουν τι εστί ελαιόλαδο. Πώς θα ξεχωρίσουν τις ποιότητές του, πώς θα μάθουν να το δοκιμάζουν και να το χρησιμοποιούν στη μαγειρική με σκοπό και να προστατευτούν από την απάτη αλλά και να μάθουν να απολαμβάνουν σωστά τον πιο πολύτιμο χυμό της χώρας μας.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 στις 11 π.μ. (4 ώρες) στο χώρο της Open Farm Agora, Κέννεντυ 1, Λαχαναγορά Ρέντη, Τηλέφωνο 210 4831583, Κόστος 48 ευρώ το άτομο.

https://openfarm.gr/event/annita_zahou_olive-oil-tasting/

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ