Market

ΟX.one: Η Τεχνολογία μεταμορφώνει την εστίαση και τη φιλοξενία

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην HoReCa 2024

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
horeca

ΟX.one: Η Τεχνολογία μεταμορφώνει την εστίαση και τη φιλοξενία για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην HoReCa 2024

Στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης HoReCA 2024, που θα πραγματοποιηθεί από τις 09 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Metropolitan EXPO, η OX.one, μια επαναστατική digital suite προϊόντων, σχεδιασμένη να μεταμορφώνει τον τομέα της εστίασης και της φιλοξενίας μέσα από καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. 

Η OX.one θα συστήσει ξανά στο κοινό το Spotlight POS, το προηγμένο λογισμικό διαχείρισης παραγγελιοληψίας που ενσωματώνει λειτουργίες διαχείρισης, αλλά και συναλλαγών, αξιοποιώντας την πλατφόρμα πληρωμών της Viva.com. Επιπρόσθετα, στη HοReCa 2024,  θα παρουσιαστεί το Posοm, μία καινοτόμος quick all-in-one εφαρμογή διαχείρισης παραγγελιών, ηλεκτρονικής τιμολόγησης (ΑΑΔΕ) και πληρωμών, όλα μόνο με transactional fee χωρίς αρχικό κόστος.

Η προϊοντική γκάμα όμως δεν σταματάει εκεί καθώς περιλαμβάνει τις διαδικτυακές πλατφόρμες Verinvo, Resaverse και Stockflo, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα για την ανάπτυξη και την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων στον σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο, καθώς και το Moodstream, μία πλατφόρμα μουσικής, σχεδιασμένη ειδικά για επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας, προσφέροντας μια αδιάλειπτη και ποιοτική royalty-free μουσική εμπειρία. 

Η OΧ.one καλεί τους επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης να επισκεφθούν το περίπτερό της στο HALL 02 | C28, όπου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την digital suite και να αντλήσουν έμπνευση για το πώς τα προϊόντα της μπορούν να τους βοηθήσουν να αναβαθμίσουν την επιχειρηματική τους λειτουργία.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ