Market

Στιγμές απόλαυσης και γεύσεις αγάπης από τον Σόβολο

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sovolos

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και επισκεφθήκαμε το Σόβολο για να σου προτείνουμε μερικές επιλογές για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου.

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και επισκεφθήκαμε τον Σόβολο για να σου προτείνουμε μερικές επιλογές για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου.

Αυτά που ξεχωρίζουν κατά πολύ αυτή την περίοδο είναι τα πεντανόστιμα και πανέμορφα γλυκά από την Sweet and Sour Boutique Sovolos. Παρακάτω θα σου συστήσουμε μερικά! Η τέχνη  και η δεξιοτεχνία που έχουν για τη δημιουργία αυτών των απολαυστικών λιχουδιών είναι κάτι που τα ξεχωρίζει τόσο εμφανισιακά όσο και γευστικά. 

Θα σου προτείνουμε  την πεντανόστιμη  lemon pie με τη δροσερή και ανάλαφρη κρέμα της αλλά και το ερωτικό της ντεκόρ που την κάνουν να ξεχωρίζει απο τις υπόλοιπες πάστες, καθιστώντας τη το τέλειο δώρο για να εκφράσεις την αγάπη σου.

frame_2-2

Επίσης για τους λάτρεις της σοκολάτας, αξίζει να δοκιμάσεις την πάστα σοκολατίνα που για αυτή την περίοδο θα βρεις σε ατομικό μέγεθος, για 2 άτομα  ή και για περισσότερους.

frame_4-2

Καλά λένε πως ο έρωτας περνάει απο το στομάχι!

Αν όμως προσέχεις τη διατροφή σου, ή θέλεις ένα γλυκό gluten free και  χωρίς ζάχαρη, έχουμε την κατάλληλη πρόταση και για σένα. Η Pilar που βρίσκεται στις βιτρίνες τους όλο το χρόνο, θα ντυθεί στα κόκκινα και με γεύσεις μους σοκολάτας και τραγανού μπισκουί σοκολάτας θα σε καταπλήξει χωρίς ενοχές.

frame_1

Τέλος, θα βρεις πολλές επιλογές σε μικρά και μεγάλα σοκολατάκια, cakepops, cupcakes, γαλλικά macarοn και  πινιάτες για ένα πιο παιχνιδιάρικο δώρο

frame_3

Γλυκά-κοσμήματα, τέλειος καφές και ό,τι είδους σνακ θελήσεις θα τα βρεις σε ένα από τα καταστήματα Σόβολος στη Γλυφάδα, Σοφίας Βέμπο 29 & Γούναρη 158, αλλά και στην Καλλιθέα, Δαβάκη 52.

Μην ξεχάσεις να ρίξεις και μια ματιά στα social media τους στο Intagram @sovolosofficial και στο Facebook @sovolos.

Σε προειδοποιούμε, θα πεινάσεις!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ