Market

Η CQS υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

Πρόκειται για μια από τις πλέον δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
cqs_diversitycharter_01

Με προσήλωση στις αξίες της ισότητας και της ενσωμάτωσης, η CQS δημιουργεί ένα σύγχρονο και συμπεριληπτικό περιβάλλον εργασίας

Η CQS, μια από τις πλέον δυναμικές ελληνικές επιχειρήσεις στον κλάδο διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, ανακοινώνει επίσημα την υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας, διασφαλίζοντας τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού περιβάλλοντος εργασίας που υποστηρίζει τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει την ισότητα.

Η CQS απασχολεί πάνω από 1.250 άτομα σε 66 πόλεις της Ελλάδας, ενώ έχει υιοθετήσει μια συνεκτική στρατηγική για τη διαχείριση και την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, με πρωτοβουλίες που προωθούν τις αρχές και την κουλτούρα της συμπερίληψης.

Μέσω της Χάρτας Διαφορετικότητας, η CQS επεκτείνει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος εργασίας που σέβεται την ατομικότητα και προωθεί την ίση αντιμετώπιση, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, φυλής, αναπηρίας, εθνικότητας, σεξουαλικού προσανατολισμού ή άλλων γενετικών ή επίκτητων χαρακτηριστικών.

Η Έφη Χατζηανδρέου, Executive Director της CQS, υπογραμμίζει τη σημασία της υπογραφής της Χάρτας Διαφορετικότητας,δηλώνοντας:«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που, από σήμερα, αποτελούμε μέλος της ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας για  την προώθηση της διαφορετικότητας στις Ελληνικές επιχειρήσεις. Με την υπογραφή, δηλώνουμε ότι στηCQS επιζητούμε την αρμονία και όχι την ομοιομορφία - στηρίζουμε την ενότητα και την διαφορετικότητα. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία ανοιχτή, που αντιτίθεται σε κάθε είδους διάκριση και παρέχει ίσες ευκαιρίες σε όλους. Προχωράμε πέραν της υπογραφής και αναλαμβάνουμε δράσεις που προωθούν τη διαφορετικότητα, προσφέρουν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους εργαζομένους και αξιοποιούν τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου, υιοθετώντας πρακτικές που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας».

Η Χάρτα Διαφορετικότητας, πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προώθηση της Διαφορετικότητας στις επιχειρήσεις, ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2019. Η Ελλάδα έγινε η 23η χώρα που υπεγράφη η Χάρτα. Στόχος της είναι να λειτουργήσει ως μέσο δέσμευσης για την εφαρμογή της ισότητας των ίσων ευκαιριών και της διαφορετικότητας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Στη χώρα μας η Χάρτα Διαφορετικότητας, υλοποιείται από το ΚΕΑΝ σε συνεργασία με το  Ινστιτούτο για τη Διαφορετικότητα και την Ενσωμάτωση - D & I.

Ο Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, δήλωσε: «Η CQS, η ελληνική εταιρεία, που δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων, έγινε μέλος της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Η εταιρεία, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα μέσα από την επιλογή και πλήρη ενσωμάτωση στελεχών από όλους τους πυλώνες του diversity, θα αποτελέσει έναν ισχυρό σύμμαχο στη διάδοση των αρχών και αξιών της διαφορετικότητας και της υγιούς ένταξης στελεχών, ως μέσο ανάπτυξης της επιχείρησης αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας. Τους καλωσορίζουμε».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ