Market

Το πρώτο Street Food Park στην Ελλάδα άνοιξε στη Γλυφάδα

Προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού μοναδικές, απολαυστικές και αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
_aab4069

Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του Street Food Park, απόλαυσε τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Γιώργου Πολονύφη

Το Street Food Park ήρθε στη Γλυφάδα για να μείνει και να προσφέρει στους λάτρεις του φαγητού, μοναδικές, απολαυστικές και αυθεντικές αμερικάνικες γεύσεις παρουσιάζοντας τη φιλοσοφία του street food στην καλύτερη μορφή του.

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, έγινε το επίσημο άνοιγμα του πρώτου street food πάρκου στην Ελλάδα, σε έναν ιδιαίτερο, καινοτόμο και πολύ φιλόξενο χώρο.

Κουζίνες μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα containers, ένα τεράστιο καπνιστήριο που σιγοψήνει για 18 ώρες την ημέρα εξαιρετικές ποικιλίες κρεάτων, περιβάλλον που σε ταξιδεύει σε αμερικανικές γειτονιές του Νότου και πλούσια πιάτα με μοναδικές γεύσεις.

_aab4146

Πλήθος κόσμου και ανάμεσα τους ξεχωριστές προσωπικότητες της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου μας τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του Street Food Park και απόλαυσαν τις εξαιρετικές δημιουργίες του chef Γιώργου Πολονύφη.

_aab3904

Το Street Food Park ξεκίνησε το ταξίδι του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 153 στη Γλυφάδα και είναι έτοιμο να καταπλήξει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις αυτής της κουζίνας.

ATHENS YOU’RE WELCOME

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ