Market

Απελευθερώστε τους ήχους της χαράς με τα ασύρματα ηχεία LG και διοργανώστε αξέχαστα χριστουγεννιάτικα πάρτι 

Η LG ανεβάζει τη γιορτινή διάθεση

115151-718269.jpg
Market News
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lg-av-xboom_xl7s

Η LG ανεβάζει τη γιορτινή διάθεση - Ισχυρή απόδοση και δυνατά μπάσα για ήχο επικών προδιαγραφών   

Η LG ανεβάζει τη γιορτινή διάθεση με μια δυναμική σειρά ηχείων που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα χριστουγεννιάτικα πάρτι σας πραγματικά αξέχαστα. Απογειώστε τις γιορτές σας με την απαράμιλλη ηχητική εμπειρία που προσφέρει η πρωτοποριακή τεχνολογία ηχείων της LG.

Οι τελευταίες σειρές ηχείων της LG συνδυάζουν στιλ, καινοτομία και ισχυρό ήχο για να μεταμορφώσουν κάθε χώρο σε έναν χώρο γεμάτο μουσική και χαρά. Είτε διοργανώνετε ένα πάρτι στο σπίτι είτε στο γραφείο, τα ηχεία της LG εξασφαλίζουν ότι κάθε νότα και ρυθμός αντηχεί με κρυστάλλινη ακρίβεια.

Το ασύρματο ηχείο της LG XBOOM RNC7 υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο ακούτε μουσική, συνδυάζοντας προηγμένη τεχνολογία, κομψή σχεδίαση και εξαιρετικές επιδόσεις. Αποδίδει μεγάλους και δυνατούς ρυθμούς που θα απογειώσουν την ατμόσφαιρα του πάρτι. Το ηχείο δημιουργεί επιπλέον ροή αέρα πίσω από τη μονάδα του ηχείου για να παράγει καταιγιστικά μπάσα που θα δώσουν ζωή τη βραδιά των Χριστουγέννων. Διαθέτει πολλαπλό Bluetooth® και μέσω του XBOOM App, μπορείτε να χειριστείτε την αγαπημένη σας λίστα αναπαραγωγής. Θα διπλασιάσετε την απόδοση του ήχου, αφού μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο LG XBOOM RNC7, έχοντας ως αποτέλεσμα μεγαλύτερο ήχο για περισσότερη διασκέδαση. Επίσης, με το DJ App, μπορείτε να ξεκινήσετε το πάρτι με χορό και να παίζουν ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android™ ή iOS ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Και εάν θέλετε να δώσετε μια ακόμα πιο ευχάριστη νότα στο πάρτι, μπορείτε να το μετατρέψετε σε καραοκε, αρκεί να ρυθμίσετε την ένταση της μουσικής και του μικροφώνου ξεχωριστά, να μειώσετε τα φωνητικά του τραγουδιού με το Voice Canceller και να συντονίσετε τη μουσική με τη φωνή σας με το Key Changer. 

Με το LG XBOOM RNC7, η διασκέδαση δεν σταματά στη μουσική αφού εάν είστε κάτοχος Android συσκευής μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone  με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική. Τέλος, το ηχείο διαθέτει το Multi Color Lighting που δίνει φως στον χώρο, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Αντίστοιχα, το LG XBOOM RNC5 διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά που θα σας μαγέψουν και θα απογειώσουν τη χριστουγεννιάτικη διάθεση. Με Double Super Bass Boost, X-Shiny Woofer και άλλες διασκεδαστικές δυνατότητες, το ηχείο δίνει δυνατούς ρυθμούς που θα ανεβάσουν τη διάθεση στα ύψη. Το LG XBOOM RNC5 παρέχει ένα πλήθος μοναδικών επιλογών διασκέδασης που θα δώσουν άλλη νότα στο πάρτι σας. Εκτός από τη λειτουργία καραόκε, η εφαρμογή DJ επιτρέπει την αναπαραγωγή ηχητικών εφέ σε οποιαδήποτε συσκευή Android™ ή iOS ή μέσω του DJ Pad στο ηχείο. Επιπλέον, το ηχείο διαθέτει είσοδο υποδοχής κιθάρας, USB και ραδιόφωνο για την αναπαραγωγή μουσικής. Χρησιμοποιήστε τις συνδεδεμένες συσκευές για τον απρόσκοπτο χειρισμό μιας λίστας αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής μέσω του ΧΒΟΟΜ App. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play και στο App Store. Για να κρατήσετε την ανάμνηση του πάρτι ζωντανή και να ξαναζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης με φίλους, το ηχείο σας δίνει τη δυνατότητα να αντιγράψτε τις λίστες αναπαραγωγής και τις μείξεις DJ σε USB, για να μπορείτε να τις ακούτε ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε επίσης να τις αντιγράψετε σε άλλο USB ή να τις στείλετε σε φίλους μέσω Bluetooth®. Τέλος, το ηχείο εκτός από εκπληκτικό ήχο, διαθέτει και φωτισμό για πάρτι, με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλλουν και αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας τη βραδιά σας ακόμα πιο διασκεδαστική. Αντίστοιχα, με το party strobe, μπορείτε να συγχρονίσετε το smartphone σας με τον ρυθμό, να προσθέσετε φως, να συνδέσετε έως τρία smartphone και να τα τοποθετήσετε στη βάση καθώς αναβοσβήνει ο οπίσθιος φωτισμός μαζί με τη μουσική.

Το XBOOM XL7S θα σας προσφέρει όλα χρειάζεστε για οργανώσετε το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι. Έχει απόδοση 250W και διαθέτει ένα τεράστιο Woofer 8 ιντσών προσφέροντας πιο ισχυρό μπάσο και εξαιρετικά βαθύ και τολμηρό ήχο σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η δυναμική βελτιστοποίηση μπάσων επιτρέπει την απόλαυση ενός ισορροπημένου ήχου χωρίς παραμόρφωση των μπάσων ακόμα και σε χαμηλή ένταση. Χάρη στα δυο dome tweeters 2,5 ιντσών το ηχείο προσφέρει ευκρινή και καθαρό ήχο. Με τον φωτισμό πάρτι XBOOM, το ηχείο ανεβάζει τη διάθεση και προσφέρει ένα μαγικό σόου με διπλά φωτορυθμικά, εκπλήσσοντας το κοινό. Με το πάνελ LED που διαθέτει και τον δυναμικό φωτισμό pixel μπορεί να προβάλει ένα μήνυμα μέσω της εφαρμογής XBOOM App, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στο πάρτι. Διαθέτει επίσης δυναμικό φωτισμό pixel, το Pixel Art, για προεπιλογή κινουμένων σχεδίων, πολύχρωμων μοτίβων, οπτικά EQ ή χαρακτήρες στο LED πάνελ.

Το πάρτι μπορεί να γίνει ακόμα πιο γιορτινό και εντυπωσιακό χάρη στον πολυχρωματικό φωτισμό δακτυλίου που παρουσιάζει ένα σόου με φώτα που εναρμονίζονται με τον ρυθμό, φέρνοντας μια δυναμική ενέργεια στο πάρτι, ενώ για μεγαλύτερο fun το ηχείο μπορεί να μετατρέψει τη βραδιά σε καραόκε night με τη σύνδεση μικροφώνου και κιθάρας στην ειδική είσοδο. Το XBOOM XL7S είναι εύχρηστο, εύκολο στη μεταφορά, με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, ώστε να μπορεί να παίζει δυνατά μουσική, εξασφαλίζοντας ότι το πάρτι μπορεί να διαρκέσει για 18 ώρες, και κατασκευασμένο να αντέχει σε εξωτερικούς χώρους και πληροί την αξιολόγηση αντοχής στο νερό, IPX4.

Το LG XBOOM CL65 είναι ιδανικό για να δώσετε ζωή και ρυθμό στο πάρτι σας, αφού παράγει ήχο υψηλής ευκρίνειας, 950W με δυνατά μπάσα. Για να μείνουν τα πάρτι σας αξέχαστα το LG XBOOM CL65 διαθέτει ασύρματη λειτουργία πάρτι που επιτρέπει τη σύνδεση δυο συστημάτωνγια αύξηση της εξόδου στα 1900W. Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης μέσα από μια ποικιλία επιλογών εισόδου, όπως Bluetooth®, 2 θύρες USB, ραδιόφωνο FM και CD. Το LG XBOOM CL65 φέρνει επιπλέον διασκέδαση στο πάρτι σας, αφού με τον μηχανισμό ακύρωσης φωνής που μειώνει τα λόγια πάνω στο τραγούδι και το πλήκτρο αλλαγής που συγχρονίζει τη μουσική στη φωνή σας το τραγούδι γίνεται πλέον απολαυστικό και εσείς το αστέρι του καραόκε. Τέλος, ο πολυχρωματικός φωτισμός 8 χρωμάτων που αναβοσβήνει στον ρυθμό της μουσικής, κάνει την ατμόσφαιρα μοναδική. 

Κάντε τα Χριστούγεννά σας χαρούμενα και φωτεινά και αφήστε τα ηχεία της LG να γίνουν το soundtrack των εορτών σας. Είτε χορεύετε γύρω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, είτε απλά απολαμβάνετε την παρέα των αγαπημένων σας προσώπων, η LG καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ