Smart Life

Πώς ένα πλυντήριο ρούχων κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου;

Πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού

Ελένη Βαρδάκη
Ελένη Βαρδάκη
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
LG

LG: Δώσε στα ρούχα σου καθαριότητα και φρεσκάδα με τη δύναμη των πλυντηρίων στεγνωτηρίων της LG

ADVERTORIAL

Αν κάτι ξεχωρίζω πάντοτε στα ρούχα είναι η υφή τους, το πώς αγκαλιάζουν το σώμα σου. Είχα μια βαμβακερή μπλούζα που δεν μπορούσα να την αποχωριστώ, ήταν το πιο απαλό ρούχο που φόρεσα ποτέ. Όμως με τις συχνές πλύσεις, πόσο να αντέξει και αυτή, η ποιότητα της άρχισε να φθίνει, όπως και το χρώμα της. Για εμάς που η γκαρνταρόμπα αποτελείται σχεδόν εξ ολοκλήρου από μαύρα ρούχα, το να διατηρήσουμε την αρχική τους απόχρωση είναι πολύ σημαντική και δύσκολη υπόθεση. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές, που το little black dress μεταμορφώθηκε σε σκούρο μπλε. Ωραίο και το μπλε, αλλά δεν ήταν αυτό που είχα επιλέξει.

LG

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG βγαίνουν σε διάφορα μοντέλα  

Τα ρούχα προσφέρουν προστασία, άνεση, δίνουν μορφή στις στιγμές σου. Ακούγεται μελό, αλλά αν το καλοσκεφτείς, πώς θα επιβιώναμε δίχως ρούχα; Πώς θα ξεχωρίζαμε στο πλήθος ή πώς θα προσαρμοζόμασταν στην περίσταση; Για αυτό και όποτε αγοράζω καινούριο πλυντήριο, θέλω να ξέρω πως θα δώσει στα ρούχα την φροντίδα που τους αξίζει. Φέτος εμπιστεύτηκα την LG, καθώς ξεχώρισα το Slim πλυντήριο- στεγνωτήριο. Γιατί Slim1; Επειδή ένα φοιτητικό σπίτι δεν έχει πάντοτε τα πιο ευρύχωρα μπάνια. Πρέπει με κάποιον μαγικό τρόπο να χωρέσεις το πλυντήριο σε μια στενή πόρτα και μερικά τετραγωνικά. Χάρη στην LG που έχει προνοήσει για τέτοιες καταστάσεις, δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ ψάχνοντας. Όπως δεν χρειάστηκε να ταλαιπωρηθώ και όταν έμενα σε ισόγειο, χωρίς μπαλκόνι για το άπλωμα των ρούχων. Ευτυχώς με τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG, ενώνονται δύο συσκευές σε μία, προσφέροντάς σου πολλές δυνατότητες, αλλά κυρίως άνεση στην καθημερινότητά σου.

Τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG βγαίνουν σε διάφορα μοντέλα, με λειτουργίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου. Ξεκινώντας από τα βασικά όπως την χωρητικότητα2, θα βρεις συσκευές από εφτά έως δεκατρία κιλά. Είτε έχεις πολλά είτε λίγα ρούχα, θα βρεις τρόπο να πλυθούν. Αν μάλιστα έχεις οικογένεια και η ησυχία στο σπίτι είναι για εσένα αναγκαία, η LG δίνει την λύση με το Inverter Direct Drive™ μοτέρ. Με την προσθήκη αυτή μειώνονται οι κραδασμοί και ο θόρυβος. Και αν εκτός από θόρυβο θες να γλυτώσεις και χρόνο, μπορείς να επιλέξεις μοντέλο τεχνολογίας TurboWash™ 360°. Τι θα πει αυτό; Πως έχεις πεντακάθαρα ρούχα σε λιγότερο χρόνο, δίχως να μειώνεται η απόδοση πλύσης3. Πίδακες νερού και απορρυπαντικού έχουν συγχρονιστεί για να εκτοξεύονται σε τέσσερις διαφορετικές κατευθύνσεις, εκτελώντας την τέλεια χορογραφία. Είδες πόσο απλό μπορεί να γίνει το πλύσιμο των ρούχων, αν πατήσεις τα σωστά κουμπιά;

LG

Υπάρχουν όμως και ανεπιθύμητοι επισκέπτες που δεν φαίνονται, όπως τα αλλεργιογόνα και οι ζάρες, με τις δεύτερες να κάνουν το σιδέρωμα ρούχων ακόμα πιο κουραστικό. Αν είσαι δε τελειομανής και θες το απόλυτα κολλαριστό παντελόνι, σίγουρα έχει δοκιμαστεί αρκετές φορές η ψυχραιμία σου. Με τα πλυντήρια στεγνωτήρια της LG δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείς και για αυτό, καθώς με την τεχνολογία Steam™+& Φροντίδα για τις ζάρες εξαλείφεται σημαντικό ποσοστό αλλεργιογόνων4, μειώνοντας παράλληλα τις ανεπιθύμητες ζάρες. Και για να κάνεις ακόμα πιο ξεκούραστο το πλύσιμο ρούχων, χωρίς έγνοιες, επέλεξε την ρύθμιση αυτόματης δοσολογίας. Με την τεχνολογία ezDispense™5, αποφεύγεις την παρουσία υπολειμμάτων απορρυπαντικού και δεν απαιτείται να προσθέτεις απορρυπαντικό σε κάθε πλύση ξεχωριστά. Ένιωσα πιο χαλαρή και μόνο που τα διάβασα.

Φυσικά στην εποχή που όλες οι συσκευές είναι έξυπνες, δεν θα μπορούσε να λείπει και το έξυπνο πλυντήριο στεγνωτήριο από την συλλογή της LG. Μέσω wifi, έχεις την δυνατότητα να ρυθμίζεις τα προγράμματα πλύσης ενώ βρίσκεσαι στον καναπέ σου. Τέλειο; Και επειδή τρέχεις όλη μέρα σε δουλειές και το μυαλό σου δεν ξέρει με τι να πρωτοασχοληθεί, δημιουργήθηκε και η τεχνολογία AI DD™. Καλά κατάλαβες, πρόκειται για τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να έχουν τα ρούχα σου την βέλτιστη φροντίδα, αποφεύγοντας τις φθορές. Το AI DD™ έχει εκπαιδευτεί σαν σωστός επαγγελματίας, ώστε να υπολογίζει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος. Με τον τρόπο αυτό, διαλέγει κάθε φορά τις κατάλληλες κινήσεις πλύσης, συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα των αγαπημένων σας ρούχων. Ίσως αν είχα αγοράσει νωρίτερα μοντέλο με AI DD™, η βαμβακερή μου μπλούζα θα ήταν ακόμα τόσο απαλή, όπως την πρώτη μέρα που την φόρεσα.

Φυσικά στην εποχή που όλες οι συσκευές είναι έξυπνες, δεν θα μπορούσε να λείπει και το έξυπνο πλυντήριο στεγνωτήριο από την συλλογή της LG. Μέσω wifi, έχεις την δυνατότητα να ρυθμίζεις τα προγράμματα πλύσης ενώ βρίσκεσαι στον καναπέ σου. Τέλειο; Και επειδή τρέχεις όλη μέρα σε δουλειές και το μυαλό σου δεν ξέρει με τι να πρωτοασχοληθεί, δημιουργήθηκε και η τεχνολογία AI DD™6. Καλά κατάλαβες, πρόκειται για τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου να έχουν τα ρούχα σου την βέλτιστη φροντίδα, συμβάλλοντας στη μείωση των φθορών.  Το AI DD™ έχει εκπαιδευτεί σαν σωστός επαγγελματίας, ώστε να υπολογίζει το βάρος και την απαλότητα του υφάσματος. Με τον τρόπο αυτό, διαλέγει τις κατάλληλες κινήσεις πλύσης, συμβάλλοντας στην βιωσιμότητα των αγαπημένων σας ρούχων. Ίσως αν είχα αγοράσει νωρίτερα μοντέλο με AI DD™, η βαμβακερή μου μπλούζα θα ήταν ακόμα τόσο απαλή, όπως την πρώτη μέρα που την φόρεσα.

Διαστάσεις LG προϊόντος (Π-Β-Υ mm): 600x475x850.
2 Η χωρητικότητα διαφέρει ανά μοντέλο.
3 Δοκιμή Intertek, βάσει προτύπου IEC 60456:έκδ.5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC.
4 Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.
5 Επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™.
Το AI DD™ είναι διαθέσιμο σε 3 κύκλους (Βαμβακερά, Μεικτά και Εύκολο Σιδέρωμα).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ