Market

Destino: Ένας ξεχωριστός «Τόπος Προορισμού» στη μαγευτική παραλία Ξυλοκάστρου

Ένας υπέροχος, φιλικός χώρος, ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
jon_0463

Destino: Ένας ξεχωριστός «Τόπος Προορισμού» στη μαγευτική παραλία Ξυλοκάστρου - Ένας υπέροχος, φιλικός χώρος, ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας

Στην καρδιά του Ξυλοκάστρου, στην οδό Σπύρου Παπαγεωργίου, θα συναντήσετε το DESTINO. Ένας υπέροχος, φιλικός χώρος, ιδανικός για όλες τις ώρες της ημέρας, για καφέ, brunch, ποτό, κοκτέιλ ή lunch brake και βραδινό υπέροχο φαγητό!

Σε αυτό τον όμορφο χώρο (πρόσφατα ανακαινισμένο, Αθηναϊκών προδιαγραφών), είτε καθίσεις μέσα είτε έξω, θα έρθεις από το πρωί για υπέροχο καφέ, κρύες και ζεστές σοκολάτες premium, φρέσκους πρωτότυπους φυσικούς χυμούς  και πληθωρικό brunch (θεωρείται το καλύτερο της Πελοποννήσου!). Το brunch σερβίρεται καθημερινά 10.00-17.00 και περιλαμβάνει αφράτα pancakes και βάφλες, πληθωρικά σάντουιτς (το Croque Madame και το Avocado Toast μοναδικά!), σαλάτες, burgers, υπέροχες ομελέτες.

Από τις 17.00 το απόγευμα και μετά,  στη βραδινή ατμόσφαιρα, τo γευστικό ταξίδι συνεχίζεται με πλούσιες σαλάτες, φρέσκα ζυμαρικά και ριζότο, κρύα πιάτα, γευστικά finger food και λαχταριστά γλυκά. Αναζητήστε τα: Ταλιάτα μοσχαρίσια (RibEye), Tagliatelle al Salmone) ή Risotto ai fughi και Τagliatelle al Salmone για τους πιστούς της Ιταλικής κουζίνας. Μοναδικά πιάτα που θα εντυπωσιάσουν όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού!

jon_0482

Συνόδευσε το γεύμα σου με ένα από τα προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά της winelist του Destino. (της πλήρως ανανεωμένης wine list του μαγαζιού με επιλογές ανάμεσα σε 64  ετικέτες σε μπουκάλι και σε ποτήρι) 

Τέλος, το βράδυ το Destino μεταμορφώνεται στο πιο «hot» bar της πόλης προσφέροντας ανατρεπτικά signature cocktails στη μπάρα του, επιμελημένα από την ομάδα του Destino. 21 μοναδικά cocktails που θα τα βρεις μόνο στο Destino και εκφράζουν την φαντασία, τη ποιότητα και το στυλ του μαγαζιού – αλλά και των πελάτων του.

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή δε, εάν είσαι fun των Ασιατικών γεύσεων, εδώ μπορείς να απολαύσεις το πιο γευστικό sushi.

Αν ακόμα δεν έχετε πειστεί για το Destino, σας προτείνουμε να το αναζητήσετε στην επόμενη επίσκεψή σας στο Ξυλόκαστρο. Θα γίνει το δικό σας “place to be” στο νομό.

Destino All Day & Night Bar
Σπ. Παπαγεωργίου 29 Α,  Ξυλόκαστρο
Τ.: 2743 028309
www.facebook.com/DestinoCafeBar/
https://www.instagram.com/destino_all_day_and_night_bar

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ