Market

Δωρεά από SENDO και Intercool για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας και του Βόλου

Οι Δωρέες πραγματοποιήθηκαν σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις, με συμμετοχή φορέων της τοπικής κοινότητας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
sendo_1η_εικονα

Δωρεά από SENDO και Intercool για τη στήριξη των πλημμυροπαθών της Καρδίτσας και του Βόλου - Οι Δωρέες πραγματοποιήθηκαν σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις, με συμμετοχή φορέων της τοπικής κοινότητας

Η εταιρία Intercool Hellas, σε συνεργασία με την αλυσίδα ηλεκτρικών Welcome Stores, προχώρησαν σε μια εξαιρετικά μεγάλη Δωρεά 300 ηλεκτρικών συσκευών, INTERCOOL ψυγειοκαταψύκτες και SENDO αφυγραντήρες, στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας και του Βόλου. Οι Δωρέες πραγματοποιήθηκαν σε δύο παράλληλες εκδηλώσεις, με συμμετοχή φορέων της τοπικής κοινότητας.

Στο Βόλο, η εκδήλωση και η παράδοση των ηλεκτρικών συσκευών πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το οποίο έχει αναλάβει και τη διανομή, παρουσία του Δημάρχου Βόλου κ. Αχιλλέα Μπέου, των ιδιοκτητών του τοπικού καταστήματος Welcome Stores και της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου Welcome Stores.

Στην Καρδίτσα, η παράδοση έγινε στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου, παρουσία του Πατέρα Θεόκλητου, ο οποίος είναι αντιπρόσωπος του Σεβασμιότατου Κ.Κ. Τιμόθεου και προϊστάμενος του Φιλόπτωχου Ταμείου, του προϊσταμένου του Ναού Πατέρα Ιεζεκιήλ, του ιδιοκτήτη του τοπικού καταστήματος Welcome Stores και της κεντρικής διοίκησης του Ομίλου Welcome Stores.

Η Intercool, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, έχει προβεί σε δράσεις που στοχεύουν στην έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των συμπολιτών μας, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται πάντα δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ