Market

Χορέψτε στον ρυθμό της μπανάνας Chiquita με τη νέα καμπάνια "It Sounds So Good"

Η καμπάνια ενθαρρύνει τους καταναλωτές να δημιουργήσουν μια νέα version του εμβληματικού Jingle της Chiquita

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
it_sounds_so_good_pr_key_visual

Χορέψτε στον ρυθμό της μπανάνας Chiquita με τη νέα καμπάνια "It Sounds So Good" - Η καμπάνια ενθαρρύνει τους καταναλωτές να δημιουργήσουν μια νέα version του εμβληματικού Jingle της Chiquita

Η Chiquita προσκαλεί όλους τους λάτρεις της μπανάνας και φανατικούς θαυμαστές της, να συμμετάσχουν ενεργά στη νέα της καμπάνια, “It Sounds So Good” και να διασκεδάσουν δημιουργώντας δικά τους τραγούδια και βίντεο. Μέσω αυτής της καμπάνιας, η Miss Chiquita ενθαρρύνει τους καταναλωτές να πάρουν το εμβληματικό jingle της Chiquita και να το κάνουν remix στο δικό τους προσωπικό στυλ, χρησιμοποιώντας μουσικά όργανα, δίνοντάς του hip-hop ή ακόμα και reggae ρυθμό - οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!

Οι αξέχαστες διαφημίσεις της Chiquita χρονολογούνται ήδη από το 1944, όταν δημιουργήθηκε το εμβληματικό της jingle, το οποίο συχνά αναφέρεται και ως "Chiquita Banana Song", για να τονίσει τα υπέροχα οφέλη και τις ιδιότητες των μπανανών Chiquita. Όπως λέει και το jingle: "Any way you want to eat them, it’s impossible to beat them". Τώρα ήρθε η στιγμή, οι καταναλωτές να γίνουν ο μαέστρος μιας μοναδικής συμφωνίας εμπνευσμένης από την μπανάνα Chiquita!

Η Tina Varjabedian, Global Communications Manager της Chiquita δήλωσε: “Το να ενθαρρύνουμε τους θαυμαστές μας να ασχοληθούν με το εμβληματικό jingle της Chiquita είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώσουν μέρος της οικογένειας Chiquita. Μέσω της καμπάνιας “It Sounds So Good, μεταφέρουμε τη χαρά της Chiquita στους καταναλωτές με έναν διασκεδαστικό και προσωποποιημένο τρόπο. Όποιο κι αν είναι το μουσικό σας γούστο, υπάρχει ένας ρυθμός μπανάνας για όλους.”

Αυτή η καμπάνια έρχεται σε συνέχεια της πρόσφατης παγκόσμιας καμπάνιας "It Peels So Good", η οποία ενίσχυσε τον ηγετικό ρόλο της Chiquita στην κατηγορία της μπανάνας και γιόρτασε την κορυφαία ποιότητα, την υπέροχη γεύση, την ξεχωριστή προσωπικότητα και την εμβληματική κληρονομιά της εταιρείας. Η καμπάνια "It Sounds So Good" αξιοποίησε μια ποικιλία δημιουργών περιεχομένου στο Meta και το TikTok για να ενθαρρύνει τους καταναλωτές να χρησιμοποιήσουν τα μουσικά τους όργανα, να μαζέψουν τους φίλους τους και να φτιάξουν υπέροχη μουσική με την Chiquita. Νέες εκδοχές του jingle θα μοιράζονται στα social media χρησιμοποιώντας το hashtag #ItSoundsSoGood, και η καμπάνια θα κορυφωθεί με την κυκλοφορία του απόλυτου videomashup από την Chiquita.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νέα καμπάνια και την εξαιρετική ποιότητα των γευστικών κίτρινων μπανανών της Chiquita, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.chiquita.gr/it-sounds-so-good-gr/ .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ