Market

Αυτό είναι το efood μας: Η νέα καμπάνια για τις μικρές ή μεγάλες μας στιγμές με το efood

Η εξέλιξη του efood, σε αναπόσπαστο κομμάτι (ή μέρος) της καθημερινότητας των καταναλωτών αποτελεί το περιεχόμενο της νέας καμπάνιας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
auto-einai-to-efood-mas-1920x1080

Αυτό είναι το efood μας: Η νέα καμπάνια για τις μικρές ή μεγάλες μας στιγμές με το efood

Το efood δημιουργήθηκε πριν από 12 χρόνια, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό τον τρόπο με τον οποίο, δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές παραγγέλνουν και παραλαμβάνουν το φαγητό, τον καφέ ή τα ψώνια τους καθημερινά. 

Η εξέλιξη του efood, σε αναπόσπαστο κομμάτι (ή μέρος) της καθημερινότητας των καταναλωτών, η ανάδειξή του από μια πλατφόρμα παραγγελιών στο «efood μας», αποτελεί το περιεχόμενο της νέας καμπάνιας, της #1 υπηρεσίας delivery στην Ελλάδα, το δημιουργικό της οποίας επιμελήθηκε πλήρως η ομάδα του efood, την παραγωγή υλοποίησε η DK Films, ενώ το πρωτότυπο τραγούδι για το τηλεοπτικό σποτ της, γράφτηκε από τον συνθέτη Ermis (Ερμής Γεραγίδης).

Για τους χρήστες του, τo efood, με τον δικό του τρόπο, έχει καταφέρει να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς τους. «Είναι ο φίλος που με τον δικό του τρόπο, είναι πάντα εκεί. Τα πρωινά που ξυπνάμε δύσκολα, τα βράδια που θέλουμε να μείνουμε μόνοι, στα πάρτι που ξεμείναμε από μπίρες, αλλά όχι από διάθεση. Το efood είναι σε όλες τις μεγάλες και μικρές μας στιγμές. Είναι στα όμορφα, στα δύσκολα, είναι όπου υπάρχει ανάγκη. Για να μας δείχνει πώς να μοιραζόμαστε, πώς να βοηθάμε, πώς να είμαστε φίλοι. Και αυτό είναι κάτι τόσο μοναδικό, τόσο δικό μας, τόσο efood. Είναι το efood μας. Το delivery στην Ελλάδα».

Δείτε εδώ τη νέα ταινία

Αυτό είναι το efood μας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ