Market

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά στο AVENUE

Ο αγαπημένος προορισμός για όλη την οικογένεια

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
avenue

AVENUE: Φέτος περιμένει μικρούς και μεγάλους με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον

Το καλοκαίρι τελείωσε και όλα τα παιδιά ετοιμάζονται για τη νέα σχολική χρονιά. Το AVENUE, ο αγαπημένος προορισμός για όλη την οικογένεια έχει ετοιμάσει και φέτος εκπλήξεις έτσι ώστε η βόλτα για τα σχολικά να γίνει ακόμη πιο χαρούμενη!

Στο AVENUE αγαπάμε τα ζώα και φροντίζουμε τη φύση, γι αυτό και Φέτος οικοδεσπότης μας θα είναι ο αγαπημένος κάτασπρος σκυλάκος Snoopy που θα ανοίξει τη μεγάλη αγκαλιά του για όλα τα παιδιά και θα μοιράζει υπέροχα δώρα από τους χορηγούς της εκδήλωσης. Δώρα θα προσφέρουν τα καταστήματα του AVENUE αλλά και το διαγνωστικό κέντρο Affidea που θα χαρίσει έναν ετήσιο έλεγχο υγείας για 20 τυχερούς γονείς!

Αντικείμενο των εκδηλώσεων θα είναι η φροντίδα και η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον, που φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά έχει την ανάγκη μας. Γι’ αυτό και το AVENUE, που πάντα επιδεικνύει ευαισθησία στα φλέγοντα θέματα, πρωτοπορεί, φιλοξενώντας έναν αποδεδειγμένα επιτυχημένο οργανισμό, που μέσα από έξυπνα εργαστήρια, θα δείξει στα παιδιά το δρόμο της σωστής φροντίδας για το περιβάλλον.  Ομη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός We all που έχει την αποστολή να βοηθήσει τον πλανήτη μας να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι η Γη είναι το σπίτι μας, πριν να είναι αργά.

Διασκέδαση, ενημέρωση, αγορές και δώρα μόνο στο AVENUE και αυτόν τον Σεπτέμβριο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ