Market

SKAG: «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης»

Onair με νέα διαφημιστική καμπάνια

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skag

SKAG - «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης»: Νέα διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας. 

Η νέα inspiring διαφημιστική καμπάνια της SKAG με τίτλο: «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης», είναι γεγονός. Την Τετάρτη 23 Αυγούστου την αυλαία άνοιξε η digital καμπάνια της εταιρείας, ενώ την Πέμπτη 24 Αυγούστου βγήκε δυναμικά στον αέρα το «φρέσκο»τηλεοπτικό σποτ της.

Παράλληλα με το τηλεοπτικό σποτ και το ψηφιακό της αποτύπωμα, η νέα καμπάνια της SKAG περιλαμβάνει και έναν ευφάνταστο διαγωνισμό με τίτλο"Un-CovertheFuture”που θα τρέξει πανελλαδικά το διάστημα 18.09-24.10digitally, και θα επικοινωνηθεί επιπρόσθετα και physically μέσα στα βιβλιοπωλεία.

Πρόκειται για μια καμπάνια με 360ο χαρακτήρα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία 4 Wise Monkeys. Αρχικά, όλα ξεκίνησαν τον Ιούλιο του 2021με έρευνα Αγοράς για την τοποθέτηση της Μάρκας σε συνεργασία με την εταιρεία Trueberries.

Με την αρωγή  της The Growth Challenge η οποία συνέβαλε ουσιαστικά στη διαμόρφωση της νέας εταιρικής ταυτότητάς ολοκληρώθηκε το Rebranding και η υλοποίηση της νέας αρχιτεκτονικής της Μάρκας, η οποία δομήθηκε σε 4 πυλώνες: Μάθηση (Learn), Οργάνωση (Plan), Δημιουργία (Create) και Παιχνίδι (Play)

 Την άνοιξη του 2022 ξεκίνησε ο ανασχεδιασμός όλου του προϊοντικού portfolio της SKAG, ολοκληρώθηκε τον Ιανουάριο του 2023 και τον Απρίλιο ανακοινώθηκε η ανανεωμένη οπτική εικόνα της εταιρείας και η νέα εποχή που αυτή σηματοδοτούσε.

 «Κάνουμε την κάθε σου μέρα μια μέρα έμπνευσης» λοιπόν, για να εμπνευστούμε από τη νέα καμπάνια της εταιρείας και να καλωσορίσουμε την νέα εποχή της SKAG, που σηματοδοτεί μια εκ βάθους ανανέωση όχι μόνο της εικόνας της, αλλά και της κουλτούρας της συνολικά.

SKAG GET INSPIRED TVC 2023

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ