Market

Mira Me Athens Rooftop Restaurant - Summer 2023

Κοίτα το!

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
6_1

Mira Me Athens Rooftop Restaurant - Summer 2023: Στο φετινό μενού του εστιατορίου ο Άρης Ρούσσος και ο Γρηγόρης Μπονιάκος «κοιτάνε» Γαλλία και Δανία και μας μεταφέρουν στην ελληνική μεσοπολεμική αστική κουζίνα.

 Θα μπορούσε να σου φτάνει μόνο η θέα, τόσο εντυπωσιακή που είναι. Η ταράτσα του ξενοδοχείου MiraMeAthens δεν χρειάζεται να σου πει «κοίτα με» -δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Η Ακρόπολη απέναντι, η Αθήνα φωτισμένη από κάτω, τα χρώματα του ουρανού, ανάλογα την ώρα και τη θέση του ήλιου, σου κόβουν την ανάσα.
29

Όμως το καταπληκτικό με αυτή την ταράτσα είναι πως δεν έχεις μόνο αυτή την ασύγκριτη θέα στο πιάτο. Έχεις και μια πρωτόγνωρη γαστρονομική εμπειρία. Στο φετινό μενού του εστιατορίου του MiraMe ο Άρης Ρούσσος και ο Γρηγόρης Μπονιάκος «κοιτάνε» Γαλλία και Δανία και τις σύγχρονες τεχνικές τους και μας μεταφέρουν στην ελληνική μεσοπολεμική αστική κουζίνα. Επιλέγουν πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς, ψάχνουν για «κρυφά» υλικά, χρησιμοποιούν ξεχασμένες τεχνικές και συνταγές, φτιάχνουν εν τέλει ένα σύγχρονο συναρπαστικό μενού που δεν ξεχνάει να κοιτάει και πίσω, όταν χρειάζεται.Όλα αυτά συμπληρώνονται από μια εκλεκτή συλλογή κρασιών από επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς και από μια προσεγμένη λίστα κοκτέιλ, δημιουργική και εκλεπτυσμένη. Και το σύνολο όλων αυτών προσφέρει μια ολοκληρωμένη, εμπειρία. Το MiraMe παύει να είναι απλώς ένα εστιατόριο και γίνεται προορισμός. Ιδανικός για μια ρομαντική βραδιά, μια συνάντηση με φίλους ή μια ειδική εκδήλωση.

_dsc5391

Είτε είστε ταξιδιώτης που ψάχνει να ανακαλύψει τα καλά κρυμμένα μυστικά της Αθήνας, είτε είστε ντόπιος που αναζητά μια όαση ηρεμίας και απόλαυσης μέσα στην πόλη, το Mira Me Athens αποτελεί τον ιδανικό προορισμό και το τέλειο σκηνικό για να απολαύσετε το αθηναϊκό καλοκαίρι.

_dsc5401

Καλωσορίσατε λοιπόν σε ένα τοπόσημο γεμάτο από αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες. Επισκεφθείτε το Mira Me Athens και αφήστε το να γίνει ο καμβάς όπου θα ζωγραφίσετε τις αναμνήσεις του φετινού καλοκαιριού. 

https://www.instagram.com/mirame.athens/
https://mirameathens.com/the-restaurants/
https://www.facebook.com/mirame.athens/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ