Market

Cook at Home: Ένα είναι το μυστικό για ζουμερό κοτόπουλο στο φούρνο!

Πόσες φορές δεν επιχείρησες να μαγειρέψεις κοτόπουλο στο φούρνο και το αποτέλεσμα σε απογοήτευσε;

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η συνταγή της επιτυχίας για κοτόπουλο στο φούρνο είναι το COOK at HOME.

Πόσες φορές δεν επιχείρησες να μαγειρέψεις κοτόπουλο στο φούρνο και το αποτέλεσμα σε απογοήτευσε; Άλλοτε στεγνό, άλλοτε άνοστο παρά τη φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλες. Αν όμως ήξερες ότι υπάρχει η λύση για ζουμερό και νόστιμο κοτόπουλο στο φούρνο, τι θα έλεγες; Άσε, θα σου πω εγώ… 

Η συνταγή της επιτυχίας είναι το COOK at HOME, με τρεις σάλτσες φούρνου για απολαυστικά πιάτα στο τραπέζι μας. Τρεις ολοκληρωμένες συνταγές με όλα τα –φυσικά– υλικά μέσα σε ένα μπουκαλάκι. Η λεμονάτη με κάπαρη και ρίγανη, που είναι κλασσική κι αγαπημένη, η μπάρμπεκιου με θυμάρι και μέλι, και η κάρυ με τζίντζερ και κουρκουμά, που δίνουν μια εξωτική νότα στο κοτόπουλο.  

Το COOK at HOME σου προσφέρει πλούσια γεύση αλλά και απίστευτη ευκολία. Ξέχνα τις λίστες για ψώνια, όλη τη διαδικασία της προετοιμασίας και φυσικά το συμμάζεμα του πάγκου από το χαμό που επικρατεί… Εσύ θα χρειαστείς μόνο το κοτόπουλο και ένα σκεύος. Απλά βάζεις το κοτόπουλο στο ταψί, περιχύνεις τη σάλτσα της επιλογής σου και ψήνεις. Έτσι μαγειρεύουμε σήμερα!

Κι αφού έχεις εξασφαλίσει ένα ζουμερό κοτόπουλο, μπες στο cookathome.gr και ανακάλυψε πεντανόστιμες συνταγές για να το συνοδεύσεις. 

Πλέον μπορείς να είσαι περήφανη για τα πιάτα σου. Γιατί τώρα ξέρεις! 
Website: cookathome.gr 
Instagram: cookathomeproducts
Facebook: CookAtHomeProducts
Τηλ: 210 6657680