Market

Η Happy Choice προσφέρει λύσεις με άποψη και λειτουργικότητα στη νέα καθημερινότητα των γονιών με το μωρό

Για τους νέους γονείς που αναζητούν τα απαραίτητα για το μωράκι τους προιόντα που καλύπτουν την ποιότητα, αισθητική και την ασφάλεια.

115151-718269.jpg
Market News
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aw_22_006

Happy Choice: Καλωσορίσατε στην πιο Χαρούμενη Επιλογή

Με βάση την προσωπική εμπειρία της ιδιοκτήκτριας και το δικό της ταξίδι αναζήτησης, κατέληξε σε αξιόπιστες εταιρείες που προσφέρουν λύσεις με άποψη και λειτουργικότητα στη νέα καθημερινότητα των γονιών με το μωρό, δημιουργώντας την Happy Choice. Στην περιήγηση στο www.happychoice.gr θα βρείτε brands αξιόλογα, γνωστά, από τα πιο κατάλληλα υλικά και κυρίως ανταποκρίνονται στα υψηλά στάνταρντ μας. Στόχος μας είναι να κάνουμε το υπέροχο ταξίδι των νέων γονιών όσο πιο ιδανικό γίνεται!

Τα brand που θα βρείτε είναι:

Silver Cross: Το καλύτερο ξεκίνημα στη ζωή!

Το πρώτο καρότσι του μωρού θα είναι ασφαλές άνετο και εντυπωσιακό, θα είναι Silver Cross! H Silver Cross από τη Μεγάλη Βρετανία που εδώ και 146 χρόνια κατασκευάζει καρότσια μεταφέροντας εκατομμύρια μωρά σε όλο τον κόσμο.

Τα νέα μοντέλα καροτσιών  Dune, Reef και Jet3 σχεδιάστηκαν με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας. Αξιοποίησαν όλη τη γνώση και την εμπειρία των 140 χρόνων, έβαλαν σε εφαρμογή νέα υλικά και τεχνολογία και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Διαλέξτε το καρότσι που ταιριάζει στον τρόπο που ζείτε και κινήστε, συνδυάστε τα με τα πιο ασφαλή και άνετα καθίσματα αυτοκινήτου με έγκριση από την ADAC, Motion 360, Dreami-sizeαπό την Silver Cross και απολαύστε ξένοιαστοι κάθε διαδρομή!

dune_stone_pushchair_mode_pf_3q_

SmallStuff: Ξεχωριστά παιχνίδια για μωρά και παιδιά!

Η Smallstuff έρχεται από τη Δανία με σχέδια και χρώματα, τα οποία βασίζονται στην Σκανδιναβική αισθητική. Χειροποίητα πλεκτά παιχνίδια στη γκάμα τους διασφαλίζει ότι όλα τα πράγματα είναι φτιαγμένα με συναίσθημα και όχι απλά μαζικά παραγόμενα. Σε όλα τα σχέδια χρησιμοποιούν φυσικά υλικά, βαμβάκι, μαλλί και ξύλο σε συνδυασμό με πλεκτά αντικείμενα. Η Smallstuff θέλει να εμπνεύσει τα παιδιά και τη δημιουργικότητά τους μπαίνοντας στο σύμπαν τους με χαρούμενο και παιδικό τρόπο. Επιπλέον, θέλουν να απευθύνονται στους γονείς με φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η Smallstuff ελπίζει να εμπνεύσει...

img_9928alloy_

Close Parent: καταπληκτικές ιδέες για υπέροχους γονείς!

Από την Close Parent υπάρχει ο μάρσιππος Caboo. Είναι εδώ και καιρό ο αγαπημένος μάρσιππος νεογέννητων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια αγκαλιά για το μωρό, αφήνοντάς ελεύθερα τα χέρια σας να συνεχίσετε τη μέρα σας καλύπτοντας τις ανάγκες του. Διαθέτει μια συλλογή από επαναχρησιμοποιούμενα προϊόντα όπως επιθέματα στήθους, μωρομάντηλα με κορυφαίο τις επαναχρησιμοποιούμενες πάνες που κερδίζουν νέους γονείς που θέλουν να φροντίσουν την επιδερμίδα του μωρού τους, χωρίς πλαστικά και χημικά, και ταυτόχρονα το περιβάλλον! Μελετημένες να προσαρμόζονται τέλεια στο μωράκι σας,  να μεγαλώνουν με ένα κλικ και να παρέχουν ασφάλεια και απαλότητα. Σε χαρούμενα σχέδιακαι χρώματα εδώ θα βρείτε σαλιάρες, για όλα τα στάδια, ματ αλλαξιέρα, χαλάκια δραστηριοτήτων όλα από ανακυκλωμένα μπουκάλια. 

Etta Loves: Αισθητηριακά μοτίβα που έλκουν το βλέμμα των μωρών

Τα προϊόντα είναι μοναδικά στον κόσμο καθώς είναι σχεδιασμένα με τη συνεργασία επιστημόνων για να υποστηρίζουν την οπτική και γνωστική ανάπτυξη των μωρών. Τα αποτελέσματα είναι μαγικά για εσάς και το μωρό σας.

Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Sussex για να διασφαλίσουν ότι οι κλίμακες, τα σχήματα, τα χρώματα και τα μοτίβα στα προϊόντα είναι ευθυγραμμισμένα με αυτά που μπορεί να δει το μωρό σας, διεγείρει και συμπληρώνει την ανάπτυξη των ματιών και του εγκεφάλου τους.

Επειδή τα μωρά αιχμαλωτίζονται από τα έξυπνα μοτίβα, θα επωφεληθείτε από μια πολύ απαραίτητη στιγμή ηρεμίας για να πιείτε ένα ζεστό ρόφημα, να κάνετε ένα ντους ή απλώς να πάρετε την ανάσα σας και να απολαύσετε το μεγαλείο και το θαύμα της γονεϊκότητας.

Samiboo: Τυλίξτε το μωράκι σας στα ομορφότερα και απαλότερα λευκά είδη!

Μοναδικά σχέδια σε λευκά είδη και απαλές πετσέτες που διακρίνονται για το σχεδιασμό, την ποιότητα του φινιρίσματος και τα υλικά που χρησιμοποιούνται. H Samiboo δημιουργεί προϊόντα βασισμένα σε ασφαλή υλικά, η χρήση των οποίων είναι σκέτη απόλαυση για εσάς και τα παιδιά σας. Τα προϊόντα της Samiboo απευθύνονται σε άτομα που αναζητούν καλό σχέδιο, που εκτιμούν την αισθητική του προϊόντος, την ποιότητα κατασκευής και τα μοναδικά χρώματα. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν μεγάλη διαφορά, γι' αυτό και η Samiboo δίνει μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες - ξεκινώντας από τα υλικά, μέχρι το φινίρισμα των προϊόντων και μια χάρτινη ετικέτα με το όνομα του παραλήπτη, μέχρι τη συσκευασία.
Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι www.happychoice.gr, τηλ 2103230419

ladnebebe-jj-samiboo-kitajgrodzka15

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ