Market

Drunky Goat: Ένα νέο concept store άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Ανακάλυψε την Ελλάδα μέσα από τα κρασιά της.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
drunky_goat_3

Την ελληνική οινοπαραγωγική κληρονομιά και την ιστορία πίσω από κάθε οινική δημιουργία του τόπου μας, έρχεται να μας προσφέρει το νέο concept store του κέντρου, το Drunky Goat, παρέα με ξεχωριστές γαστρονομικές επιλογές.

Τα τελευταία χρόνια, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει στον χώρο του ελληνικού κρασιού. Έχουμε πλέον αμέτρητους παραγωγούς που κάνουν φανταστική δουλειά και διαπρέπουν στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα, όμως συχνά δεν τυγχάνουν της υποδοχής που τους αξίζει. Παραδοσιακά τα γαλλικά ή τα ιταλικά κρασιά θεωρούνται ανώτερα, με αποτέλεσμα τα ελληνικά να «στριμώχνονται» σε ατελείωτους καταλόγους, και οι περισσότεροι από εμάς να μπερδευόμαστε και να παραμένουμε στις κλασικές και συνήθεις επιλογές μας.

drunky_goat_2

Πριν λίγες ημέρες, άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας ένα concept store που έχει σαν στόχο να αλλάξει το status quo του ελληνικού κρασιού και βοηθήσει Έλληνες και ξένους να ανακαλύψουν την Ελλάδα μέσα από τα κρασιά της. Το όνομα αυτού; Drunky Goat. Το Drunky Goat δοκιμάζει κι επιλέγει προσεκτκά ετικέτες Ελλήνων παραγωγών (20-30), με ιδιαίτερη έμφαση στις ελληνικές ποικιλίες, τα οποία προσφέρει σε μπουκάλι, σε ποτήρι και take-away.

drunky_goat_5

Ο επισκέπτης με το που μπαίνει αντικρίζει ένα ψυγείο με πολυάριθμες ετικέτες κρασιού και πληροφορίες για την κάθε ποικιλία, ενώ οι άνθρωποι του Drunky Goat είναι δίπλα του για να μοιραστούν την ιστορία πίσω από το κάθε κρασί και να τον βοηθήσουν να επιλέξει. Τα κρασιά συνοδεύονται από 8 διαφορετικές ποικιλίες εκλεκτών τυριών και αλλαντικών από όλη την Ελλάδα, ενώ κάποιος μπορεί να δοκιμάσει και μοναδικούς συνδυασμούς μπρουσκετών, εμπνευσμένων από την ελληνική κουζίνα.

drunky_goat_4

Το Drunky Goat βρίσκεται στην Πλάκα (Ναυ. Νικοδήμου 5) και λειτουργεί Τρίτη - Πέμπτη 14:00-22:00 και Παρασκευή - Σάββατο 14:00-23:00.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ