Market

Spotawheel & Edenred σε «οδηγούν» στο αυτοκίνητο των ονείρων σου

Ένας συνδυασμός προνομίων από δύο εταιρείες στην κορυφή των υπηρεσιών τους.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
spotawheel

Η μίσθωση ή η απόκτηση αυτοκινήτου ποτέ δεν ήταν πιό ευέλικτη και αξιόπιστη με την συνεργασία Spotawheel και Edenred.

Η Spotawheel, η μεγαλύτερη έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την Edenred, η κορυφαία ψηφιακή πλατφόρμα για υπηρεσίες και πληρωμές και καθημερινός συνεργάτης για τις επιχειρήσεις & τους ανθρώπους, και προσφέρει στους κατόχους των καρτών Ticket Compliments®, MyBenefits®& Spendeo®την ευκαιρία να αγοράσουν ή να νοικιάσουν αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας ένα μέρος των προνομίων που τους προσφέρει ο εργοδότης τους.

Πλέον, οι χρήστες καρτών Edenred μπορούν να αγοράσουν ή να μισθώσουν ένα αυτοκίνητο μέσω των πιο ευέλικτων προγραμμάτων απόκτησης αυτοκινήτου που προσφέρει η Spotawheel, χρησιμοποιώντας ολοκληρο το ποσό ή ένα μέρους αυτού από τις κάρτες που έχουν στην κατοχή τους.

Επιπλέον, κάθε χρήστης προνομίων Edenred που αγοράζει ή νοικιάζει ένα αυτοκίνητο χρησιμοποιώντας το ποσό από τις κάρτες του, θα λάβει δώρο από τη Spotawheel μια δωροεπιταγή καυσίμων 100€ για να απολαύσει την μετακίνησή του με γεμάτο ντεπόζιτο.

Με περισσότερα από 1000 πιστοποιημένα και άμεσα διαθέσιμα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στον εκθεσιακό χώρο της Παλλήνης, η Spotawheel παρέχει στους πελάτες της τις πιο αξιόπιστες λύσεις με βάση τη διαφάνεια και την εμπιστοσύνη.

Διαθέσιμες Υπηρεσίες Απόκτησης Αυτοκινήτου:

  • Spotawheel Αγορά

Επωφεληθείτε από έως και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση, 7 ημέρες δικαίωμα πλήρους επιστροφής χρημάτων και άμεση παράδοση στην πόρτα σας.

  • Spotawheel GO

Το πιο ευέλικτο leasing με 0€ προκαταβολή, δυνατότητα ακύρωσης συμβολαίου ανά πάσα στιγμή, μηνιαία δόση που καλύπτει όλα τα έξοδα συντήρησης, 24/7 οδική βοήθεια, αντικατάσταση αυτοκινήτου και αγορά όποτε το θελήσετε.

Χάρη στις επιλογές που προσφέρει η Spotawheel, οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν την αγορά ή ενοικίαση ενός 100% ασφαλούς και ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου με βάση το πρόγραμμα που τους ταιριάζει και χωρίς να ανησυχούν για μελλοντικά προβλήματα!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Spotawheel: https://www.spotawheel.gr/

ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στα social media:
Facebook: https://www.facebook.com/spotawheel/
Instagram: https://www.instagram.com/spotawheel/?hl=en
YouTube: https://www.youtube.com/@SpotawheelGr/videos

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ