Market

Selina: η παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας και στην Ελλάδα, για μοναδικές εμπειρίες

Το παγκόσμιο brand αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο ταξιδιού και διαμονής

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Selina είναι η παγκόσμια πλατφόρμα φιλοξενίας με το μοναδικό concept “stay, work, explore” και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ξανά το Πήλιο.

Η Selina, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα φιλοξενίας και βιωματικών εμπειριών ανά τον κόσμο -που λειτουργεί ήδη σε τρία σημεία στην Ελλάδα και ετοιμάζει νέα ανοίγματα- προτείνει ένα νέο concept φιλοξενίας. Το παγκόσμιο brand, με παρουσία στην Ελλάδα σε Πήλιο, Αθήνα, και Πάρο, αλλάζει τον παραδοσιακό τρόπο ταξιδιού και διαμονής.

Μέσα από μουσική και τέχνη, δραστηριότητες στη φύση, τοπικές γεύσεις, wellness sessions, coworking spaces σε μοναδικές τοποθεσίες και πολλές ακόμα εμπειρίες, η Selina προσκαλεί τον κόσμο να ταξιδέψει αλλιώς.

Οι προορισμοί Selina, έχουν δημιουργηθεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις επιθυμίες των millennials και Gen Z ταξιδιωτών. Σχεδιασμένοι για τους σύγχρονους ταξιδιώτες-νομάδες, τους δημιουργικούς εξερευνητές και τους επαγγελματίες που εργάζονται remotely, παρέχουν την κατάλληλη υποδομή για ταξίδια και εργασία οπουδήποτε, εύκολα και απρόσκοπτα.

Έτσι, για όσους αγαπούν τον συνδυασμό βουνού και θάλασσας, το Selina Centavrus Pelion παρουσιάζει το δικό του concept, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά του Πηλίου. Wellness sessions με θέα, γαστρονομικές προτάσεις με βάση τα τοπικά προϊόντα, περιηγήσεις στο βουνό, βιωματικά workshops βασισμένα στην παράδοση και πολλές ακόμα επιλογές, προσφέρονται όλο τον χρόνο στους επισκέπτες του προορισμού.

Παράλληλα, το Selina Centavrus Pelion προσκαλεί τους επισκέπτες του να συνδεθούν  με την περιοχή και τις τοπικές κοινωνίες και να ανακαλύψουν τη φυσική ομορφιά του Πηλίου, τόσο στην περιοχή της Μακρυνίτσας όσο και στους κοντινούς οικισμούς.

Μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία και τους προορισμούς της Selina στο www.selina.com/greece.