Market

Η Tetra Pak δημιουργεί συσκευασίες με μη αποσπώμενα καπάκια

Άνοιξε, Απόλαυσε & Ανακύκλωσε

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
olympos

Με τις νέες συσκευασίες της, η Tetra Pak συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων και τη χρήση πλαστικών μιας χρήσης.

Στηρίζοντας τους στόχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης (SUP) μέχρι το 2024, η Tetra Pak®, κορυφαία εταιρεία λύσεων επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων στον κόσμο, σε συνεργασία με τους πελάτες της, προσφέρει χάρτινες συσκευασίες υγρών τροφίμωνμε μη αποσπώμενα καπάκια.

Το μη αποσπώμενο καπάκι συμβάλλει στη μείωση των απορριμμάτων, αφού μένει πάνω στη συσκευασία όταν απορρίπτεται στον κάδο ανακύκλωσης και δεν καταλήγει στα σκουπίδια ή στο περιβάλλον.

tetra_pak_amita_free_πορτοκαλι_καροτο_λεμονι

Είναι εύκολο στη χρήση, αρκεί να:

  • Γυρίσεις το καπάκι αριστερόστροφα και στη συνέχεια να το ανασηκώσεις
  • Μπορείς να το κλείσεις απλά πιεζοντάς το προς τα κάτω με μία κίνηση. Για να το ξανανοίξεις γυρίζεις πάλι αριστερόστροφα
  • Αφού απολαύσεις το αγαπημένο σου προϊόν, μην ξεχάσεις να ανακυκλώσεις τη χάρτινη συσκευασία με το μη αποσπώμενο καπάκι στον κάδο ανακύκλωσης, για να αποκτήσει μια νέα ζωή όπως χαρτοπετσέτες, χαρτοκιβώτια κτλ.
tetra_pak_ολυμποσ_μεγαλωνω_αγελαδινο

Μπορείτε να βρείτε τις συσκευασίες Tetra Pak του 1 λίτρου και των 330 ml με μη αποσπώμενα καπάκιαστα προϊόντα χυμών Amita Regular,A mita Motion και Frulite της Coca-Cola Τρία Έψιλον και τα προϊόντα ΟΛΥΜΠΟΣ Freelact, ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΩ & ΟΛΥΜΠΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ της ΟΛΥΜΠΟΣ, των οποίων τα μη αποσπώμενα καπάκια είναι από φυτικά υλικά.

Μάθετε περισσότερα εδώ: https://www.tetrapak.com/en-gr/solutions/packaging/packaging-material/openings-and-closures/tethered-caps

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ