Market

Νερό ΖΑΓΟΡΙ: Χάλκινος χορηγός στο 4th TRIMORE SwimRun Hydra

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία συμπληρώνοντας την 4η χρονιά του

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
01_zagori_water__swimrun_hydra_2022_2

To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι ένθερμος υποστηρικτής αθλητικών διοργανώσεων, ενώ συμβάλλει παράλληλα στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και αναδεικνύει την ομορφιά της χώρας μας.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το SwimRun Hydra, στο γραφικό νησί της Ύδρας, στις 25-27 Νοεμβρίου, συμπληρώνοντας την 4η χρονιά του ως το πρώτο και μοναδικό SwimRun στην Ελλάδα!

02_zagori_water__swimrun_hydra_2022_3

Το SwimRun είναι ένα πρωτότυπο και δυναμικό σπορ που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις. Αφορά σε ζευγάρια αθλητών τα οποία, είναι δεμένα μεταξύ τους με ελαστικό σκοινί, αγωνίζονται σε θάλασσα και στεριά, με συνεχείς εναλλαγές μεταξύ κολύμβησης και τρεξίματος, έχοντας μαζί τους τα απολύτως απαραίτητα, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ και τροφή, φορώντας κατά τη διάρκεια του αγώνα, όλο τον εξοπλισμό τους (wetsuit & παπούτσια). Για αυτό το ιδιαίτερο σπορ, το πανέμορφό νησί της Ύδρας διαμορφώθηκε σε ένα ιδανικό τερέν, που προσέφερε στους συμμετέχοντες αθλητές τη μοναδική εμπειρία του SwimRun. 

03_zagori_water__swimrun_hydra_2022

Ειδικά τη φετινή χρονιά, το 4th TRIMORE SwimRun Hydra καινοτόμησε, καθιερώνοντας μικρότερες αποστάσεις κολύμβησης και χρονικό ισοσκελισμό των δύο σπορ, Swim & Run σε κάθε εναλλαγή τους.

Το Trimore SwimRun Hydra, είναι μια συνδιοργάνωση της TRIMORE Sport Events με τον Δήμο Ύδρας (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ύδρας), την Περιφέρεια Αττικής – Περιφερειακή Ενότητα Νήσων και τον Yδραϊκό Ναυτικό Όμιλο.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, είναι ένθερμος υποστηρικτής αθλητικών διοργανώσεων που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους συμμετέχοντες, επικοινωνούν το μήνυμα του «ευ αγωνίζεσθαι», συμβάλλοντας παράλληλα στην ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και  αναδεικνύοντας την ομορφιά της χώρας μας. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ