Market

Design 4 Home - Kanaouti Bros: Η διακόσμηση εσωτερικού χώρου στα καλύτερά της!

Όλα όσα πρέπει να περιέχει ένα μοντέρνο και ζεστό σπίτι με ένα κλικ στο σπίτι σας

A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Kanaouti Bros και Design 4 Home είναι οι ειδικοί στην ανάληψη ενός ολοκληρωμένου project εσωτερικής διαμόρφωσης χώρου.

Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς και προστατευμένοι. Κάθε σπίτι έχει τη δική του αξία και τη δική του ξεχωριστή σημασία. Όλα πρέπει να έχουν όμως κάτι κοινό: όμορφο, άνετο και λειτουργικό περιβάλλον. Αυτό επιτυγχάνεται με τη σωστή επίπλωση και γενικότερα την προσεγμένη διακόσμηση εσωτερικού χώρου. Ειδικοί στην ανάληψη ενός ολοκληρωμένου project εσωτερικής διαμόρφωσης χώρου είναι  οι εταιρίες Kanaouti Bros και Design 4 Home.

Kanaouti Bros

Έχοντας το δικό της εργοστάσιο, η εταιρία Kanaouti Bros εδώ και 40 χρόνια εξειδικεύεται στις μεταλλικές κατασκευές (ανοξείδωτος χάλυβας, σίδηρος, ορύχαλκος κ.λπ.) παρουσιάζοντας μία συνεχή ανοδική πορεία. Με τη διαρκή κατασκευή και προώθηση νέων σχεδίων στην αγορά καθώς και τη συνέπειά της, η εταιρία αυξάνει συνεχώς τον αριθμό των πελατών χονδρικής πώλησης που ήδη ξεπερνούν τους 1.500 ανά την Ελλάδα και άλλες Βαλκανικές χώρες. Με άμεση παράδοση, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις και το κατάλληλο προσωπικό, η Kanaouti Bros εγγυάται άριστα τεχνικά αποτελέσματα σε όλα τα προϊόντα της. Τεχνικές που την κάνουν να ξεχωρίζει είναι η ηλεκτροστατική βαφή, η αόρατη συγκόλληση, η σωστή ζύγιση και το τέλειο φινίρισμα σε όλες τις κατασκευές της.

Οι μεταλλικές κουρτινόβεργες και τα αξεσουάρ τζακιού είναι από τις πιο βασικές κατασκευές της Kanaouti Bros. Μάλιστα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μπρούντζινες, ανοξείδωτες και σιδερένιες κουρτινόβεργες –περισσότερα από 180 στον αριθμό τους– για τα οποία υπάρχει η επιλογή 55 χρωμάτων για κάθε γούστο. Αν επιθυμείτε να προσθέσετε λίγη extra λάμψη και πολυτέλεια, επιλέξετε κατασκευές με γνήσια κρύσταλλα Swarovski τα οποία με διάφορους χρωματισμούς δημιουργούν ένα 3D παιχνίδι και δίνουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής. Σημειώνεται ότι όλα τα κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία φέρουν πιστοποίηση γνησιότητας.

Το καλύτερο; H εταιρία αναλαμβάνει custom χειροποίητες κατασκευές, όπως ακριβώς τις έχετε οραματιστεί. New entry σχέδιο και πολύ δημοφιλές είναι η κουρτινόβεργα σε μίνιμαλ γραμμή. Πρόκειται για μία πρωτοποριακή σε διάφορα χρώματα ειδική για κουρτίνες “wave” (εφέ κυματισμού του υφάσματος που είναι πολύ μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια).

Design 4 Home

Τη μεγάλη επιτυχία του Kanaouti Bros συμπληρώνει εδώ και 10 χρόνια το Design 4 Home, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στον χώρο της διακόσμησης με υπηρεσίες λιανικής πώλησης για ένα μοντέρνο και cosy σπίτι. Μία καλή και προσεγμένη διακόσμηση, εκτός του ότι αναβαθμίζει αυτόματα τον χώρο, δίνει την αίσθηση της ευτυχίας, βοηθά στην ταχύτερη αναζωογόνηση και συμβάλλει σε ένα καλύτερο περιβάλλον διαβίωσης, και το Design 4 Home τα εξασφαλίζει όλα αυτά. Έχει κυριολεκτικά ό,τι εμπεριέχεται σε ένα σπίτι: από πόμολα, επιδαπέδια φωτιστικά, φυτά και εφημεριδοθήκες μέχρι καναπέδες και ανάκλινδρα, χαλιά και κρεβάτια – και σε σχήμα αυτοκίνητου ή πειρατικού καραβιού για τους μικρούς μας φίλους. Από το πιο μικρό αντικείμενο στο πιο μεγάλο, καθώς το e-shop έχει πραγματικά πάρα πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων. Είτε είστε πιο minimal είτε αγαπάτε τη vintage ρετρό αισθητική, θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Ακόμη, προσφέρονται υπηρεσίες μελέτης του χώρου, για να ανανεώσετε και να ανακαινίσετε το σπίτι σας υπεύθυνα, πάντα με την αισθητική ματιά ενός έμπειρου αρχιτέκτονα.

Tip: Εάν είναι η σειρά σας να κάνετε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, ρίξτε μια ματιά στο Design 4 Home – σίγουρα όλοι θα μιλάνε για τον στολισμό του τραπεζιού, πραγματικό art de la table! Μήνυμα προς τους design lovers: H Kanaouti Bros και η Design 4 Home θα γίνει το δεύτερό σας σπίτι! l

Νέα Εθνική οδός 3, Άγ. Ανάργυροι, 2108322163, 2130351117
www.kanaoutis.gr
www.design4home.gr
fb: Design4home, Kanaouti Bros
Insta: design4home.gr, kanaouti_bros