Market

120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Για περισσότερα από 40 χρόνια ομορφαίνουν τον χώρο μας, με ποιοτικά, κομψά και προσιτά έπιπλα για όλα τα γούστα

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Στα 120 Ενωμένα Εργοστάσια κάνουν πραγματικότητα το όνειρό σας για τα έπιπλα του σπιτιού.

Με ιστορία που έρχεται από το 1980, με κατασκευαστές δεύτερης και τρίτης γενιάς και με νέα έκθεση στη Νέα Ερυθραία, στο 20ό χλμ. της Αθηνών-Λαμίας (ρεύμα προς Αθήνα), ανοιχτά καθημερινά και τις Κυριακές, τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια έρχονται να μας υπενθυμίσουν ότι το ποιοτικό έπιπλο μπορεί να είναι προσιτό.

120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Έχοντας επιπλώσει δεκάδες χιλιάδες σπίτια ελληνικών οικογενειών σε όλα τα σημεία της χώρας, τα 120 Ενωμένα Εργοστάσια «επιμένουν ελληνικά» συνεχίζοντας την παράδοση, που σημαίνει ότι όλα τα έπιπλα που θα βρείτε στον μεγάλο αυτό εκθεσιακό χώρο 1.700 τετραγωνικών μέτρων είναι ελληνικά στον σχεδιασμό και την κατασκευή.

120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Ό,τι κι αν αναζητάτε, για το σαλόνι σας, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το φοιτητικό σπίτι, θα το βρείτε εδώ, με τους ανθρώπους να είναι πάντα πρόθυμοι και φιλόξενοι ώστε να σας λύσουν κάθε σας απορία. Θα βρείτε  καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια μέσης και βοηθητικά, μπουφέδες και τραπεζαρίες, συνθέσεις, έπιπλα για την τηλεόραση, ολοκληρωμένες κρεβατοκάμαρες, έπιπλα για παιδικό και εφηβικό δωμάτιο, τραπέζια κουζίνας, ντουλάπες δωματίων, καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, σε κλασικά και μοντέρνα σχέδια, φτιαγμένα με άριστης ποιότητας υλικά Ελλήνων κατασκευαστών.

120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Στα 120 Ενωμένα Εργοστάσια αυτό που θα πρέπει να κάνετε είναι να αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάσει κι εκείνοι θα κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα. Μπορούν να προσαρμόσουν τις διαστάσεις του κάθε επίπλου ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο σας, να αλλάξουν το χρώμα και το είδος του ξύλου, το χρώμα και την υφή του υφάσματος, να κάνουν αληθινά θαύματα για το σπίτι σας! Και να θυμάστε ότι κανείς δεν θα σας αντιμετωπίσει απλώς σαν έναν ακόμα πελάτη. Η επαφή είναι πάντα προσωπική, εξατομικευμένη ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός, η παράδοση και η συναρμολόγηση ή τοποθέτηση θα γίνει στον χώρο σας, θα έχετε εγγύηση και after sale υποστήριξη. Προγραμματίστε το, λοιπόν, κι επισκεφθείτε την έκθεση των 120 Ενωμένων Εργοστασίων, σε έναν χώρο με εύκολη πρόσβαση, φυσικά και για ΑμΕΑ, κοντά στον κόμβο της Βαρυμπόμπης και ανακαλύψτε πώς το κομψό και ποιοτικό μπορεί να είναι και value for money.

120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου
120 Ενωμένα Εργοστάσια Επίπλου

Info
20ό χλμ. Αθηνών-Λαμίας (ρεύμα προς Αθήνα), Νέα Ερυθραία Αττικής, 2106240200, www.120.gr, Fb: 120gr
Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή: 10.00-15.00. Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 10.00-14.00 & 17.00-21.00

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ