Market

Το Jackaroo σάρωσε στα Burger Fest Awards 2022

Βραβεύτηκε με τον τίτλο του «Best Burger House» και του «Best Burger».

115151-718269.jpg
Market News
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
azp_1733

Τα πελώρια σάντουιτς, αλλά και τα ζουμερά chicken fingers του Jackaroo δεν πέρασαν απαρατήρητα στον κόσμο που επισκέφθηκε το φετινό Burger Fest

Το Jackaroo, βραβεύτηκε την τελευταία Κυριακή του Burger Fest 2022 στα Burger Awards, παίρνοντας τον τίτλο του «Best Burger House» και του «Best Burger». Τα πελώρια σάντουιτς, αλλά και τα ζουμερά chicken fingers, δεν πέρασαν απαρατήρητα στον κόσμο που επισκέφθηκε το φετινό Burger Fest, με αποτέλεσμα να σχηματίζει μονίμως μια μεγάλη ουρά, περιμένοντας υπομονετικά να δοκιμάσει από το πιο ξακουστό food porn στέκι του Πειραιά και πλέον και της Κυψέλης! Ένας από τους πολλούς λόγους που το Jackaroo είναι τόσο πετυχημένο είναι τα υλικά του.

azp_1714

Ψωμάκια φρεσκοζυμωμένα, κρέατα νωπά που μαρινάρονται για 24 ώρες σε ξινόγαλο και μετά πανάρονται και τηγανίζονται με απόλυτη τέχνη αφού λάβουν την παραγγελία μας, η φιλοσοφία “Cook to order” που σίγουρα προσφέρει έξτρα ποιότητα και γεύση! Το Jackaroo, το πιο multi ethnic σαντουιτσάδικο της πόλης, βρέθηκε φέτος ανάμεσα στα δεκαπέντε burgerάδικα που φιλοξένησε το Burger Fest 2022! Ο κόσμος που επισκέφθηκε τα δύο τριήμερα το φεστιβάλ, ψήφισε, μέσα από τα QR codes που βρίσκονταν παντού στον χώρο, τα αγαπημένα του burgerάδικα ανά κατηγορία, ώστε την τελευταία μέρα να γίνει η μεγάλη απονομή!

azp_1717

Οι κατηγορίες ήταν “Best Burger”, “Best Veg/Vegan”, “Best Newcomer” και “Best Burger House”. Εκεί, απέσπασε δύο από τα 4 βραβεία στις κατηγορίες «Best Burger House» και «Best Burger» με πάνω από τρείς χιλιάδες ψήφους. Ο δημιουργός του Jackaroo, Μιχάλης Μαντζουράνης , (όπως και του Μπαρ Μπεε Κιου) παρέλαβε στη σκηνή του Burger Fest τα βραβεία «Best Burger House ‘22» και «Best Burger ‘22» με τα οποία κατοχυρώνει την παρουσία του στο επόμενο Burger Fest, αφιερώνοντάς τα στο προσωπικό του!

azp_1753
azp_1821

Στο Jackaroo το πρώτο πράγμα που πρέπει να δοκιμάσεις είναι το “Chicken melt” ένα επικό σάντουιτς με ψωμάκι brioche, δύο κομμάτια παναρισμένο στήθος κοτόπουλου, διπλό τυρί cheddar, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, iceberg & spicy μαγιονέζα. Αμέσως μετά το “Umami”, ένα αφράτο bun με χειροποίητο μπιφτέκι, κατσικίσιο τυρί, σοταρισμένα μανιτάρια, καραμελωμένα κρεμμύδια και μαγιονέζα τρούφας (φτιαγμένη με κανονική τρούφα, παρακαλώ, και όχι με λάδι τρούφας!). Επίσης, δοκίμασε ό,τι εσωκλείεται ανάμεσα σε ψωμάκι brioche και εννοείται δεν φεύγεις χωρίς να πάρεις μαζί τα περιβόητα fried chicken fingers που θα βουτήξεις με λαχτάρα στη σος της επιλογής σου (θα βρεις 14 διαφορετικές). Για τους ΠΟΛΥ πεινασμένους υπάρχουν και τα Mega Sandwiches –όνομα και πράγμα. Πλέον, στην καρδιά της Κυψέλης, μπορούν όλοι να δοκιμάσουν τις fast food και gourmet street γεύσεις στο ολοκαίνουργιο Jackaroo στην Φωκίωνος Νέγρη 18.

Περισσότερες πληροφορίες για το Jackaroo: https://www.facebook.com/jackaroosandwiches/ https://www.instagram.com/jackaroo_sandwiches/?hl=en

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ