Market

Εμπειρία Halloween στα TGI Fridays™

Το Cap Cap με τα TGI Fridays για τον εορτασμό του Halloween σε όλα τα καταστήματα.

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
fridays_capcap_4

Τα TGI Fridays™ συναντούν το Cap Cap στην πιο deliciously spooky συνεργασία από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου βάζοντάς μας σε Halloween mood και προσφέροντας προτάσεις με πρωταγωνιστές, τι άλλο, τα γλυκά!

To Halloween πλησιάζει και τα TGI Fridays™ σε συνεργασία με το αγαπημένο brand Cap Cap μας βάζουν σε Halloween mood και μας προσφέρουν προτάσεις με πρωταγωνιστές, τι άλλο, τα γλυκά. Το παραμύθι του Cap Cap “ντύνει” φέτος το φθινόπωρο με τη μαγεία του τα TGIFridays™, δίνοντας ένα spooky twist σε τέσσερα λαχταριστά γλυκά εμπνευσμένα αποκλειστικά για εκείνα.

fridays_capcap_3

Από τις 4 έως τις 31 Οκτωβρίου μπορεί να ζήσει κανείς μία ολοκληρωμένη εμπειρία Halloween σε όλα τα καταστήματα TGIFridays™: Το Wicked Spells dessert menu πλαισιωμένο από ένα μαγικό Ηalloween σκηνικό εμπνευσμένο από τα ξόρκια του Hocus Pocus, τις σκαλιστές κολοκύθες και τους ιστούς αράχνης για τους μικρούς μας φίλους αλλά και όσους παραμένουν μέσα τους παιδί. 

fridays_capcap_2__1_

Στην κλασική ερώτηση “φάρσα ή κέρασμα” τα TGI Fridays™ απαντούν με limited edition γλυκά από την έμπειρη ομάδα του Cap Cap, όπως το Bloody Velvet, ένα red velvet με cream cheese και φράουλες ή το απολύτως φθινοπωρινό Wicked Pumpkin, ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese, γαρνιρισμένο με σως speculoos και marshmallow. 

nfridays_cap_cap_1

Για τους αμετανόητους της σοκολάτας, μία δοκιμή από το Yummy Spider ένα σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno αλλά και το R.I.P, σοκολατένιο brookie - μισό brownie, μισό cookie - ψημένο με ζύμη μπισκότου σοκολάτας και φυστικο βούτυρο, σερβιρισμένο με παγωτό βανίλια, σως σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο Oreo® θα σας κάνει να επιστρέφετε στη Halloween ατμόσφαιρα των TGIFridays™ ξανά και ξανά. 

Stay tuned για spooky events στα καταστήματα TGI Fridays™ την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου. 

Lets be wicked 

Wicked Spells  

Σε όλα τα καταστήματα TGIFridays™ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από 4-31 Οκτωβρίου.  

www.tgifridays.gr 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ