Market

Kronosbooks.gr: Ένας κόσμος γεμάτος βιβλία, χρώματα και διασκέδαση

Περιμένει τη διαδικτυακή επίσκεψή σας

115151-718269.jpg
Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kronosbooks.gr: Ένας κόσμος γεμάτο βιβλία, χρώματα και διασκέδαση

Kronosbooks.gr: Ο κόσμος γεμάτος βιβλία, χρώματα και διασκέδαση του Γιώργου Μεσολογγίτη βρίσκεται online και περιμένει την επίσκεψή σας. 

«Είχαμε ένα όνειρο τρελό, ένα πάθος ασίγαστο... βιβλία ατελείωτα να μας περικυκλώνουν και να δημιουργούν οροσειρές, ορίζοντας την καθημερινότητά μας. Όταν εξαντλήθηκαν όλες οι βιβλιοθήκες, τα τραπεζάκια και οι γωνίες στο σπίτι μας, αποφασίσαμε να ανοίξουμε το δικό μας βιβλιοπωλείο», λέει ο Γιώργος Μεσολογγίτης, ιδιοκτήτης του Kronosbook.gr.

Μαζί με τη σύντροφό του Ελένη, πήραν την απόφαση την αυγή του 2022. Λίγους μήνες μετά, στις 23 Μαΐου, το διαδικτυακό βιβλιοπωλείο Kronosbooks.gr βρέθηκε online με μοναδικό σκοπό να μοιραστεί το πάθος τους για τα βιβλία και τις συλλεκτικές φιγούρες από την pop κουλτούρα. 

Με μια εμπειρία δέκα ετών στον χώρο που αγαπάει ως συγγραφέας (τελευταίο βιβλίο: Όταν Κλείνω τα Μάτια, 2021, εκ. ΟΞΥ), υπάλληλος σε εκδοτικό αλλά και assistant manager σε άλλο βιβλιοπωλείο, ο Γιώργος Μεσολογγίτης θα υπηρετεί πλέον τον χώρο από το πόστο του βιβλιοπώλη.

Το eshop ενημερώνεται καθημερινά με τις τελευταίες κυκλοφορίες από 40+ εκδοτικούς οίκους, ενώ παράλληλα οι ιδιοκτήτες του ξεψαχνίζουν την αγορά των μεταχειρισμένων για ξεχασμένα διαμάντια και εισάγουν τις πιο συναρπαστικές φιγούρες, funko pop και official merchandise. 

Το βιβλιοπωλείο είναι ανοικτό επτά μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο. «Προσπαθούμε, όχι απλώς να τηρούμε τους χρόνους παράδοσης που υποσχόμαστε, αλλά να τους κρατάμε ακόμα χαμηλότερα. Πάνω απ’ όλα όμως το διασκεδάζουμε. Μια βόλτα από τα social media μας (facebook, twitter, instagram, youtube, tiktok) θα σας πείσει» λέει ο Γιώργος Μεσολογγίτης.

Το Kronosbooks.gr είναι ένας κόσμος γεμάτο βιβλία, χρώματα και διασκέδαση. Γιατί το διάβασμα, πρέπει να είναι διασκεδαστικό!

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ