Market

Νέο πρόγραμμα «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» της Τράπεζας Πειραιώς

Nέος ευέλικτος τρόπος πληρωμής από την Τράπεζα Πειραιώς

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορείτε να το ζήσετε κάνοντας τις αγορές σας σήμερα, και προγραμματίζοντας την πληρωμή τους για μετά με την νέα υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις».

Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι εδώ. Είτε τις έχετε προγραμματίσει είτε ακόμη το σκεφτόσαστε, οι επιθυμίες είναι πολλές και το budget συγκεκριμένο.

Ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αεροπορικά ή ακτοπλοϊκά εισιτήρια, το service του αυτοκινήτου, η βενζίνη ή ακόμη τα τελευταία καλοκαιρινά ψώνια αυξάνουν τις δαπάνες των διακοπών.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μπορείτε να το ζήσετε κάνοντας τις αγορές σας τώρα, και προγραμματίζοντας την πληρωμή τους για μετά. Πώς; Με τον νέο ευέλικτο τρόπο πληρωμής που προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά.

Η νέα υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις» σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώνετε σε άτοκες δόσεις τις αγορές σας, ακόμη και στην περίπτωση που η επιχείρηση, δεν δίνει τη δυνατότητα δόσεων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κατανείμετε το κόστος της αγοράς σας έως και σε 12  μήνες και να εξασφαλίσετε τη ρευστότητα που χρειαζόσαστε σήμερα.

Εύκολα, γρήγορα, απλά και online!

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να κλείσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια της οικογένειας για το αγαπημένο σας νησί.

  • Κάνετε την πληρωμή με πιστωτική κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς
  • Μπαίνετε στην winbank με τους κωδικούς σας
  • Επιλέγετε:
    την υπηρεσία «Μετατροπή Συναλλαγής σε Δόσεις»
    τη συναλλαγή που θέλετε να μετατρέψετε σε δόσεις
    το πλήθος των δόσεων
  • Ακολουθείτε τα βήματα επιβεβαίωσης και ολοκλήρωσης

Η διαδικασία της μετατροπής των δόσεων γίνεται εύκολα και γρήγορα, online μέσω winbankwebbanking και winbankmobileapp.

Η υπηρεσία προσφέρεται για εφάπαξ πληρωμές αγορών και υπηρεσιών από 30€ και άνω που έχουν πραγματοποιηθεί εντός των τελευταίων 30 ημερών και η χρέωση ανά δόση ανέρχεται σε 0,30€.

Σε κάθε περίπτωση, πριν ολοκληρώσετε το αίτημα μετατροπής, ενημερώνεστε για το κόστος μετατροπής.

Περισσότερα για τη νέα υπηρεσία στο https://www.piraeusbank.gr/el/Idiwtes/Kartes/campaigns/metatropi-sunallagis-se-doseis-me-pistotiki-karta

Τώρα δεν χρειάζεται να περιμένουν οι ανάγκες σας, ας περιμένει η πληρωμή τους.